Ο πρόεδρος του «Γ.Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης αναφέρθηκε στα προβλήματα εφαρμογής των μέτρων που εξαγέλλει η Κυβέρνηση.

Ο Βασίλης Βασιλειάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», ήταν ο δεύτερος αντιπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά, στη σημερινή συνάντηση των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Υπ.Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Ο κ.Βασιλειάδης παρουσίασε τα προβλήματα που έχουν τα μέτρα του Κράτους για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες ασφαλείας. Μάλιστα στάθηκε και στο σημαντικό κόστος εγκατάστασης, που ίσως να μη διαθέτουν κάποιες ομάδες της Super League. Επίσης έδωσε απάντηση σε όσους «κακοπροαίρετους» άφησαν να εννοηθεί ότι στο γήπεδο του Ολυμπιακού δεν υπάρχουν τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας. Έδωσε ως παράδειγμα την ισόβια αποβολή του οπαδού που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι αιωνίων, αφού τον βρήκαν μέσω των πλήρως λειτουργικών συστημάτων του γηπέδου.

Ένοχος για την σκευωρία κατά του Ολυμπιακού ο Γεωργέας!
Ένοχος για την σκευωρία κατά του Ολυμπιακού ο Γεωργέας!

Όσα δήλωσε ο Βασίλης Βασιλειάδης:

«Κύριοι, σας έχω παρουσιάσει σημείο – σημείο τα προβλήματα που έχουν τα μέτρα σας για το ηλεκτρονικό εισιτήριο – ταυτοποίηση εισερχομένων και για τις κάμερες ασφαλείας. Το κόστος για τις κάμερες που εμείς έχουμε βάλει είναι 500.000€. Εμείς μπορούμε να ανταποκριθούμε, οι άλλες ομάδες μπορούν; Διάβασα ότι κάποιοι διαιτητές στη συνάντηση με τον Υπουργό άφησαν να εννοηθεί ότι δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στα αποδυτήρια και στη φυσούνα του «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν είναι της παρούσης, αλλά καθώς είναι παρόντες ο Αστυνομικής Διευθυντής του Πειραιά, εκπρόσωπος της ΓΑΔΑ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι και υπάρχουν και λειτουργούν στην εντέλεια. Εμείς βρήκαμε αυτόν ο οποίος πέταξε την κροτίδα μετά από 1500 τηλεφωνήματα και καμία Αστυνομία. Εμείς τον αποβάλαμε διά βίου από το γήπεδό μας. Τον προσήγαγαν, έφαγε ένα φοντανάκι και έμεινε ελεύθερος. Θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ και ο κ. Φλωρίδης γιατί πρέπει να εξεταστεί πώς λειτουργεί και η Δικαιοσύνη σε αυτά τα θέματα».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24