Βαρούχας: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Σίτι»

Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας έκανε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και αναφέρθηκε στο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στον Ολυμπιακό.


Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και αναφέρθηκε στις αμφισβητούμενες διαιτητικές φάσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του τριημέρου, ενώ στάθηκε αρχικά στο επιθετικό φάουλ του Ιλκάι Γκιντογάν στον Μοχάμεντ Ντρέγκερ πριν το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βαρούχας είπε:

«Έπρεπε το VAR να ενημερώσει τον διαιτητή πως υπήρχε φάουλ στον Ντρέγκερ και να μη μετρήσει το γκολ»

Για την αποβολή του Σάχοφ στο ΑΕΚ-Ζόρια: 

«Η πρώτη κάρτα στον Σάχοφ ήταν λανθασμένη. Η δεύτερη δόθηκε σωστά, γιατί όλες οι αγκωνιές σε τέτοιες περιπτώσεις τιμωρούνται πλέον»

Τέλος, σχολίασε και το γκολ της Αϊντχόφεν που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει VAR στα παιχνίδια του Europa League. Έχουν γίνει πολλά σοβαρά λάθη. Είναι σαν να υποβαθμίζει η UEFA τον θεσμό της. Δεν μπορώ να καταλάβω πού είδε ο βοηθός οφσάιντ. Τον καλύπτουν πέντε παίκτες, ήταν πολύ χοντρό λάθος. Σκεφτείτε να είχε γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Πάντως πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν ασχολήθηκε κανένας από την Αϊντχόφεν με τη φάση και έμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους»

Διάβασε επίσης