Ο Ματιέ Βαλμπουενά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της γαλλικής δικαιοσύνης να τιμωρήσει τον Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του ενώ άφησε αιχμές για τη στάση της Ομοσπονδίας.

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Ματιέ Βαλμπουενά μετά τη δικαστική απόφαση και την τιμωρία του Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού προς το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται ότι επιθετικός της Ρεάλ τιμωρήθηκε με έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

«Φεύγει ο Μανωλάς, σε αναζήτηση στόπερ η Νάπολι»
«Φεύγει ο Μανωλάς, σε αναζήτηση στόπερ η Νάπολι»

«Είμαι ικανοποιημένος που αναγνωρίστηκε από τη γαλλική δικαιοσύνη πως ήμουν το θύμα σε αυτή την υπόθεση. Αυτό που έκανα ήταν το καθήκον μου ως πολίτης, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για να μην επιτρέψω να με εκβιάζουν», τόνισε αρχικά στο Radio Monte Carlo o Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Εξεπλάγην, αν και τίποτα δεν με εκπλήσσει σε αυτό το χώρο. Είχα ελάχιστη συμπαράσταση από την εθνική ομάδα, παρότι επρόκειτο για μια υπόθεση του ποινικού δικαίου και δεν είχε σχέση με τον αθλητισμό. Ο κύριος Λε Γκρετ, όταν ήμουν στα πάνω μου με την εθνική ομάδα, έτρεχε και μου έγλειφε τα παπούτσια. Όταν εξαφανίζεσαι από το ραντάρ, γίνεται ο κύριος φάντασμα. Ίσως να έχασε τον αριθμό μου».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Λε Γκρετ είχε σχολιάσει αναφορικά με την καταδικαστική απόφαση για τον Μπενζεμά, τα εξής: «Τον στηρίζω. Δεν αξίζει αυτή την τιμωρία. Η υπόθεση έπρεπε να είχε εκδικαστεί πολύ νωρίτερα. Εδώ άλλες πιο μεγάλες υποθέσεις κλείνουν σε έξι μήνες. Ο Καρίμ έχει δείξει ότι το έχει ξεπεράσει, όχι μόνο αθλητικά αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο. Η ομοσπονδία δεν θα τον τιμωρήσει. Σήμερα είναι ένας άνθρωπος που όλοι εκτιμούν».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24