Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει μεταγραφές που θα «ανεβάσουν» επίπεδο τη Ρίο Άβε, ήδη από το φετινό χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον Ολυμπιακό και την Νότιγχαμ Φόρεστ, θα αναλάβει να «τρέξει» και τρίτη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο λόγος για τη Ρίο Άβε, όπου μετά και τη Γενική Συνέλευση του κλαμπ, πέρασε στα χέρια του κυρίου Μαρινάκη. Στις 20 Νοεμβρίου, 555 μέλη από τα 600 συμφώνησαν στην επένδυση 20.5 εκατομμυρίων ευρώ του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών.

Ως αντάλλαγμα, θα λάβει το 80% των μετοχών της πορτογαλικής ομάδας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, ήδη σχεδιάζονται οι κινήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περίοδου. Η ιστοσελίδα «Jornal de Noticias» γράφει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει θέσει ως προτεραιότητα τις μεταγραφές, καθώς θέλει να ενισχύσει γρήγορα τη νέα ομάδα του με προσθήκες που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο πρώτος τομέας που θα ενισχυθεί η Ρίο Άβε θα είναι επιθετική της γραμμή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναμένεται να προχωρήσει σε κινήσεις μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24