Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ηχηρό, επιθετικό και ξεκάθαρο μήνυμα προς ΕΠΟ και Κυβέρνηση με ανακοίνωση «φωτιά»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ και στην απούσα κυβέρνηση για τα απαράδεκτα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεμπρόστιασε την ΕΠΟ του Μπαλτάκου και τις συνεχόμενες τραγελαφικές «γκάφες» της Ομοσπονδίας αλλά και την ανικανότητα της κυβέρνησης να παρέμβει. Ο πρόεδρος της Super League έστειλε θεσμική επιστολή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και αναφέρθηκε στα πρωτοφανή «κατορθώματα» της Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για σωρεία λαθών όπως η περίπτωση των καρτών των διεθνών, του απλήρωτου βοηθού του Πογέτ, τα γήπεδα «χωράφια» και τελικώς στην πρόσληψη του Δημητριάδη.

Η επιστολή του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού:

«Εδώ και μήνες παρακολουθούμε τις γελοιότητες που εκτυλίσσονται γύρω από την Εθνική Ομάδα. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να εισάγετε στη σημερινή συνεδρίαση (κεκαλυμμένα) στο Θέμα 6 την πρόσληψη του Βασίλη Δημητριάδη ως team manager της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων(!!!). Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε και με ποια προσόντα; Αναζητήθηκαν ή εξετάστηκαν άλλοι υποψήφιοι; Μάλλον το κριτήριο είναι ότι έχει μείνει άνεργος και πρέπει κάπου να τον βολέψετε όπως σας ζήτησε το πραγματικό σας αφεντικό ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ».

Μίλησε και για την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Γκάμαρης αλλά και τις απειλές προς τον διαιτητή Κομίνη.

«Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα αντί να επιληφθεί ο νέος Αρχιδιαιτητής (;) κ. Φρόιντφελντ εξακολουθεί να κάνει βόλτες με το τροχόσπιτο. Και η ΕΠΟ αρκείται σε δελτία τύπου και ο πρόεδρός της σφυρίζει αδιάφορα όπως κάνει πάντα. Δεν υπάρχει κάτι με το οποίο να ασχολείστε και να μην έχετε οδηγήσει το ποδόσφαιρο στον εξευτελισμό. Όμως εσείς, αυτοί είστε: τόσο μικροί και τόσο υποτελείς. Κι έτσι θα παραμείνετε».

Ανύπαρκτος και ο υπουργός με την Κυβέρνηση να δέχεται τον εξευτελισμό του αθλήματος με την «ένοχη»… ανοχή της.

«Η ευθύνη και η συνενοχή για τα όσα δραματικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο βαραίνει πλέον ισομερώς και την ανύπαρκτη και εξαφανισμένη Κυβέρνηση που δυστυχώς δεν είναι άβουλη: είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή και η ανοχή που δείχνει είναι δική της επιθυμία. Η Κυβέρνηση της χώρας δεν επιθυμεί την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο διότι αυτό την εξυπηρετεί, όπως εξυπηρετεί και τους φίλους της. Γι’ αυτό και επέλεξε ως αρμόδιο Υπουργό για τον Αθλητισμό κάποιον αόρατο που ούτε είχε, ούτε έχει ούτε και πρόκειται να αποκτήσει σχέση με τον αθλητισμό και δεν πρόκειται να προσφέρει και τίποτα σε αυτόν».

Όλα αυτά ενώ η ΕΠΟ του Μπαλτάκου συνεχώς αναδεικνύει την ανικανότητά της. Όρισε το ντέρμπι «αιωνίων» για το Κύπελλο στις 6 Δεκεμβρίου. Ανήμερα της επετείου δολοφονίας Γρηγορόπουλου, προσπαθώντας μάλλον να εκθέσει και την αστυνομία.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24