Δεν μπορείτε να πείτε, έχει πλάκα το πώς παρουσιάζουν το θέμα με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης. Πάμε να δούμε; Η “Arena Press”, στις 18 Μαΐου 2017, μετά τη διακοπή στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, λόγω αντικειμένου στον Ίβιτς, έγραφε για “δολοφόνους του ποδοσφαίρου”. Έγραφε, επίσης, πως “λίγο πιο κάτω θα του έβγαζε το […]

Δεν μπορείτε να πείτε, έχει πλάκα το πώς παρουσιάζουν το θέμα με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης. Πάμε να δούμε;

Η “Arena Press”, στις 18 Μαΐου 2017, μετά τη διακοπή στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, λόγω αντικειμένου στον Ίβιτς, έγραφε για “δολοφόνους του ποδοσφαίρου”. Έγραφε, επίσης, πως “λίγο πιο κάτω θα του έβγαζε το μάτι”.

Η “Arena Press”, σήμερα, 26 Φεβρουαρίου, γράφει για “θεατρίνους που διαλύουν το ποδόσφαιρο”!

Την ίδια ώρα, η “Metrosport”, στις 18-5-2017, έγραφε για “καφρίλα” και για τον “αλήτη της κερκίδας που τίναξε το ματς στον αέρα”.

Σήμερα, η “Metrosport”, δεν είδε καμία καφρίλα, ούτε κανέναν αλήτη. Είδε, μόνο, “ξεφτίλα” και “θεατρική παράσταση Γκαρθία”.

Απλά και μόνο για την ιστορία τα σχόλια ανήκουν σε όλους όσους είδαν τα έκτροπα της Τούμπας εχθές και ακριβώς ένα χρόνο πριν η ίδιοι “αντικειμενικοί” έκλαιγαν για να τους λυπηθούν!