Η ΕΣΑΠ πήρε μία απόφαση με κάποιους μήνες καθυστέρηση ώστε ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ δίχως την παρουσία του κόσμου του. Φυσικά στην ιστορία αυτή δεν είναι μόνο αυτό το μεμπτό σημείο που υπάρχει...

Εντάξει παιδιά, όλα καλά κυλάνε για τον ΠΑΟΚ. Το μαγείρεμα είναι οριστικό πλέον και τα πράγματα πάνε όπως ακριβώς τα θέλει. Η ΕΣΑΠ και γενικά το Ελληνικό Βόλεϊ τον στηρίζει. Άλλωστε πως εξηγούνται κάποιες αποφάσεις οι οποίες δεν έχουν προηγούμενο.

Μία τέτοια λοιπόν ολοκληρώθηκε με την σφραγίδα της ΕΣΑΠ. Έδειξε την ευαισθησία της για τον ΠΑΟΚ και το πόσο πολύ τους ήταν απαραίτητο ώστε ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς χωρίς την παρουσία του κόσμου του.

Φυσικά η απόφαση πάρθηκε σε τέτοιο χρονικό σημείο, αφού κλείνουμε αισίως τρεις μήνες (13/12) από την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟ. Μιλάμε για το ντέρμπι, στο οποίο είχαν διαδραματηστεί επεισόδια εκτός του περιβάλλοντας χώρου του γηπέδου. Πρωτοφανές σκάνδαλο δίχως προηγούμενο (!!!) και με τεράστια καθυστέρηση. Βέβαια όταν μιλάμε για τον Ελληνικό οργανισμό και το πως μεταχειρίζονται κάποια θέματα, εκεί σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά.

Αυτό φυσικά έρχεται να κουμπώσει και στην τιμωρία του Παναθηναϊκού. Μιλάμε για τους Πράσινους οι οποίοι είναι δις υπότροποι και φυσικά η τιμωρία τους παρέμεινε στις 2 (!!!) αγωνιστικές. Με αντιπάλους σαφώς υποδεέστερους όπως η Κηφισιά και ο Μίλωνας. Αντί λοιπόν όπως βλέπουμε να υπάρχει ισονομία, υπάρχει η εξαντλητική ισοπέδωση ΜΟΝΟ για τον Ολυμπιακό.

ΕΣΑΠ λοιπόν και Αθλητικής δικαστή πήραν μία σκανδαλώδη απόφαση. Μία απόφαση που σίγουρα σου δημιουργεί ερωτηματικό αναφορικά με την ισονομία που επικρατεί. Σε μία χρονική περίοδο που η χρονιά… καίει, εκείνη αποφάσισαν με τεράστια καθυστέρηση να τιμωρήσουν και να στήσουν στον τοίχο τον Ολυμπιακό.

Αδικία ξεκάθαρα εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλοίωση συνθηκών και φυσικό το Ελληνικό Βόλεϊ θα πρέπει να νοιώθει πολύ «περήφανο» μ τις στάσεις και τις αποφάσεις που κρατάει και παίρνει αντίστοιχα.

Να πούμε εις ανώτερα; Να πούμε εύγε; Έχετε χάσει τη μπάλα και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Δεν μαζεύεται η αλλοίωση που πάτε να πραγματοποιήσετε…

Το μαγείρεμα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24