Τι κι αν υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, ταξιδεύοντας ανενόχλητοι για Αθήνα.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον αυριανό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Όλα καλά ως εδώ, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για μια μεγάλη μάχη.

Όμως, το κράτος δείχνει να είναι απών ξανά, όντας είτε ανίκανο, είτε και επικίνδυνο!

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Καθώς, πέντε πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ, ταξιδεύουν με προορισμό την Αθήνα, έχοντας ως μέρος συνάντησης την Ζήνωνος στην Ομόνοια, όπου βρίσκεται ο σύνδεσμος της ομάδας τους στην πρωτεύουσα.

Τα ερωτήματα είναι πολλά, και η αγωνία μεγάλη για το τι μπορεί να ακολουθήσει, υπό την πλήρη ανοχή του κράτους και της Αστυνομίας.

Πάνω από 250-300 οπαδοί του ΠΑΟΚ, προφανώς οι λεγόμενοι «σκληροπυρηνικοί», έτοιμοι για φασαρίες, έρχονται στην Αθήνα. Και γνωρίζοντας πως θα έχει μόλις 11 προσκλήσεις η κάθε ομάδα για τον τελικό, σε ένα ματς δίχως κόσμο, ο μόνος λόγος που έρχονται είναι για να προκαλέσουν.

Σε περίοδο που απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών, εκείνοι διασχίζουν τη μισή Ελλάδα, χωρίς να τους έχει πάρει χαμπάρι κανείς.

Ο κύριος Αυγενάκης γνωρίζει κάτι; Ή ο κύριος Χρυσοχοϊδης;

Αν δεν γνωρίζουν καλό θα ήταν να μάθουν. Καθώς, ο ΠΑΟΚ επισήμως έβαλε κόσμο στο γήπεδό του, ώστε εκείνοι να δουν από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, το κράτος και τους περιορισμούς!

Πού είναι το κράτος λοιπόν;

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24