Τιμωρήθηκε με -3 ο ΠΑΟΚ και το ματς κατακυρώνεται στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι κατακυρώνεται υπέρ των ερυθρόλευκων (3-0) ενώ στον δικέφαλο επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών στην Τούμπα και πρόστιμο 30.000 ευρώ.


Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και ποινή δύο αγωνιστικων της έδρας του, για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι που δεν ξεκίνησε στην Τούμπα κατακυρώνεται υπέρ του Ολυμπιακού με 3-0 ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβάλλεται και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η τιμωρία της Τούμπας με δύο αγωνιστικές σημαίνει ότι το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της σούπερ λίγκα:

«Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το  οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης