Οι καταγγελίες στην ΕΠΟ συνεχίζονται...

Ο ΑΟ Υπάτου έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναγρινιακό για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι Βοιωτοί καταγγέλλουν συνθήκες ζούγκλας αλλά και άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν παίκτες και μέλη της αποστολής πριν την είσοδο στα αποδυτήρια.

«Βόμβα» για Χάμες: «Ραντεβού για να υπογράψει στην Τουρκία» (pic)
«Βόμβα» για Χάμες: «Ραντεβού για να υπογράψει στην Τουρκία» (pic)

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα θέλουμε να καταγγείλουμε τα γεγονότα που συνένησαν με τη λήξη του αγώνα που έγινε την Κυριακή 8-1-2023 μεταξύ του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ και του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ καταγγέλλει την απαράδεκτη, πρωτοαφανή και έξω από κάθε λογική άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής μας με την λήξη του αγώνα και πριν την είσοδό τους στα αποδυτήρια. Επίθεση που θυμίζει συνθήκες ζούγκλας και όχι ποδοσφαιρικού αγώνα Γ’ Εθνικής κατηγορίας το 2023. Επίθεση που γυρίζει το ποδόσφαιρο πολλές 10ετίες πίσω και θυμίζει άλλες εποχές!

Πιο συγκεκριμένα καταγγέλουμε ότι :

Με τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών προς τα αποδυτήρια, χωρίς να προκληθεί ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Παναρινιακού με το Νο 4 Κοντογιάννης Ιωάννης, ξεκίνησε να κτυπάει ποδοσφαιριστή μας (Γλυνός) ενώ ταυτόχρονα στο χώρο της «φυσούνας» είχαν εισέλθει οπαδοί των γηπεδούχων οι οποίοι μαζί με παράγοντες του Παναγρινιακού επιτέθηκαν και χτύπησαν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ Γλυνό, Ροκάι, Πολύζο και Κακολύρη. Ο εκπρόσωπος του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ κ. Σταμέλος Αυγέρης και το μέλος του ΔΣ της ομάδα μας κ. Βάθης Δημήτριος έτρεξαν και προσπάθησαν να εμποδίσουν τους μαινόμενους «κυρίους» που χτυπούσαν τους ποδοσφαιριστές μας με αποτέλεσμα να χτυπηθούν και οι ίδιοι.

Κατά τη διάρκεια των τραμπουκισμών και του ξυλοδαρμου των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ, οι διαιτητές αλλά και ο παρατηρητής του αγώνα ήταν ακόμη στον αγωνιστικό χώρο και ενώ έβλεπαν την άνανδρη επίθεση και τον ξυλοδαρμό των ποδοσφαιριστών μας, αν και τους ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ να παρέμβουν, δεν έκαναν τίποτα για να προστατέψουν τους ποδοσφαιριστές μας. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι διαιτητές δεν ανέφεραν τίποτα απ’ όλα αυτά που συνέβησαν στο φύλλο αγώνος ως όφειλαν! Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι ούτε οι τρεις (3) αστυνομικοί που ήταν εκεί υποτίθεται για να προστατεύσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δεν έκαναν τίποτα για την αποφυγή των τραμπουκισμών και την προστασία της ομάδα μας.

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ έχει ήδη ζητήσει με mail από την ΕΠΟ να λάβει αντίγραφο της έκθεσης του παρατηρητή προκειμένου να δούμε αν και αυτός αναφέρει κάτι σχετικά με το περιστατικό και επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε του θέματος και τιμωρήσετε τους υπαιτίους ώστε να μην επαναληφθούν ξανά τέτοια φαινόμενα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος».

 

 

Εθνική ομάδα: Η… μαγεία Φορτούνη και Τσιμίκα (vid)
Εθνική ομάδα: Η… μαγεία Φορτούνη και Τσιμίκα (vid)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24