Breaking news

#menoumespiti και προσέχουμε! Η αφέλεια μπορεί να οδηγήσει σε αφαίρεση ζωών! 

#menoumespiti και προσέχουμε! Η αφέλεια μπορεί να οδηγήσει σε αφαίρεση ζωών! 

Τι φέρνει πιο κοντά από ποτέ τον Σλούκα;

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πιο περίεργο από ποτέ. Ένα καλοκαίρι στο οποίο δεν ξέρουμε, αν ο Ιός έχει ξεπεραστεί, δεν ξέρουμε σε τι μοίρα θα βρίσκεται ο πλανήτης, όμως όλοι οφείλουμε να σκεφτόμαστε το... αύριο. Σε αυτό λοιπόν έρχεται να δέσει ο Κώστας Σλούκας. Πάμε να δούμε όλα τα δεδομένα...


κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Μέσα σε όλα, μέσα σε μία θύελλα που έχει πνίξει όλο το κόσμο, υπάρχει και το… αύριο. Ένα αύριο που θέλουμε και ελπίζουμε να φαντάζει καλύτερο για όλους μας. Σε αυτό λοιπόν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι, να δώσουν τα ρέστα τους και να κάνουν ακόμα πιο δυνατό τον Ολυμπιακό. Η τώρα η ποτέ είναι η απάντηση που λέμε εμείς και φυσικά όλος ο κόσμος. Αυτό θα πρέπει να σκέφτεται και ο Κώστας Σλούκας, Ο Θεσσαλονικιός παίκτης, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας, έπειτα και από την ατυχία που τον χτύπησε με τον Κορονοιό, είναι έτοιμος για πολλούς και διάφορους λόγους να αφήσει την Τουρκία. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα.

Τι τον διώχνει από την Τουρκία; 

Ο 30χρονος γκαρντ φέρεται άκρως δυσαρεστημένος με το τι επικρατεί στη Τουρκία, όπως επίσης και με την ομάδα της Φενέρ. Πολλά ακούγονται μάλιστα ότι η Τούρκικη ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, κάτι που δείχνει και το γιατί βρίσκεται στη θέση που είναι. Είναι 8η και βρίσκεται οριακά μέσα στα play off (αν τελειώσει η χρονιά, ειδάλλως δεν θα μετράει τίποτα παρά μόνο ότι είδαμε μέχρι το… λουκέτο), κάτι που εξηγεί πολλά.

Χημεία δεν υπάρχει, προπονητής και παίκτες δεν μπορούν να τα βρουν, διοίκηση σε αφάνεια και μέσα σε όλα υπάρχει και το κράτος που ονομάζεται, Τουρκία να τα κάνει όλα… ανάστα, για να διώξει τον Έλληνα γκαρντ από την γειτονική χώρα.

Μην ξεχνάμε πως ο Σλούκας, μπορεί να χρυσοπληρώνεται στη Φενέρ, αλλά πάνω απ όλα είναι Έλληνας και σίγουρα δεν θα του αρέσει ότι επικρατεί ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Ξέρει εν ολίγοις, ότι το να αποχωρήσει είναι ένα είδος μονόδρομος για εκείνων.

Το πεπρωμένο δείχνει… Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Σλούκας το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί «Κάποια μέρα θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό…». Ξέρει ότι έχει ακόμα να δώσει πολλά. Δεν έχει κλείσει ο κύκλος του με την ομάδα μας. Είναι έτοιμος να επιστρέψει και να τελειώσει ότι άφησαν στην μέση, σε εκείνον τον τελικό στην Μαδρίτη, απέναντι στην Ρεάλ. Ακόμα έναν τελικό που η ομάδα μας έπαιξε… εκτός έδρας. Βλέπετε η Euroleague… ντρέπεται να διοργανώσει ένα Final Four εδώ στην Ελλάδα, και μας έχει βάλει πολλάκις στη διαδικασία να παίξουμε με μειονέκτημα.

Συνοψίζοντας λοιπόν, ο Θεσσαλονικιός ξέρει ότι εδώ θα είναι αρχηγός, θα έχει όσα θέλει, και κυρίως θα είναι πρωταγωνιστής και μαζί με τον τεράστιο Kill Bill μπορούν να κάνουν ΘΑΥΜΑΤΑ που θα καθηλώσουν όλη την Ευρώπη. Είναι μία θέση που πονάει πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός, να βρει το άλλο μισό του Σπανούλη. Μία θέση που από φέτος μπορεί να πάψει να είναι κενή. Λείπει ένα βασικό γρανάζι και εκείνο φαίνεται πως θα διευθετηθεί το φετινό καλοκαίρι.

Ότι παλεύεις, διεκδικείς και κερδίζεις…

Ο Σλούκας είναι γεννημένος μαχητής. Πάλεψε και διεκδίκησε ότι του αναλογεί. Δεν ζητάει κάτι παράλογο, και ομολογουμένος ζητάει πράγματα τα οποία μπορεί να του δοθούν. Είναι μέσα στους καλύτερους σε όλη την Ευρώπη. Ο Σλούκι Λούκ λοιπόν δικαίως θα έχει ηγεμονικό συμβόλαιο.

Αλληλοεκτίμηση, ένα μεγάλο ιδανικό!

Μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με πέρυσι είναι η έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Γνωρίζονται, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκτίμηση ο ένας με τον άλλον και φυσικά θα παίξει μεγάλο ρόλο στο να έρθει στον Ολυμπιακό, ο Σλούκι-Λούκ.

Ο Έλληνας τεχνικός και ο Κώστας Σλούκας είχαν μία άριστη συνεργασία, μαζί κατέκτησαν και την Euroleague το 2013 και μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να πορευτούν εκ νέου μαζί…

Διάβασε επίσης