Εκπρόσωποι από δύο κορυφαία ξένα γραφεία μάνατζερ βρέθηκαν στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και εξηγούνται οι λόγοι της παρουσίας τους.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δεν είχε ενδιαφέρον μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Για την ακρίβεια, όσα συνέβησαν στο γήπεδο είχαν μικρότερο ενδιαφέρον από τις παρουσίες στις εξέδρες. Εκεί όπου έδωσαν το παρόν σημαντικά πρόσωπα, τόσο από ομάδες όσο και από κορυφαία γραφεία μάνατζερ του εξωτερικού.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, λοιπόν, υπήρξαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσίες εκπροσώπων κορυφαίων γραφείων μάνατζερ, που συγκεκριμένο λόγο παρουσίας. Εξηγούμαστε.

Τα πρώτα ονόματα της λίστας και ο πρώην του… Ποντένσε!
Τα πρώτα ονόματα της λίστας και ο πρώην του… Ποντένσε!

Κατ’ αρχάς, στο γήπεδο βρέθηκε εκπρόσωπος της «Wasserman». Ενός από τα 2-3 μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ στον πλανήτη. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται… παντού. Σε όλα τα σπορ, σε όλο τον κόσμο και έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα με την εμπλοκή της στις δύο μεγαλύτερες πωλήσεις του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Χρήστο Τζόλη. Αμφότεροι στη Νόριτς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της Wasserman προσεγγίζουν Ελληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές, με σκοπό να συνεργαστούν μαζί τους. Εχουν ανοίξει φάκελο με τα ταλέντα που τους ενδιαφέρουν από τη χώρα μας και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους. Δείχνοντας ως «οδηγό» όσα συνέβησαν ειδικά με τον Τζόλη και τη fast track πώλησή του, μόλις στον πρώτο χρόνο της επαγγελματικής του παρουσίας.

Δείτε περισσότερα… 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24