Ο Μίτσελ αυτά αποκάλυψε για Μαρσέλο, αλλά και Εμβιλά...

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μίτσελ αναφέρθηκε στο τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος, ενώ τόνισε πως ο Μαρσέλο χρειάζεται ακόμα ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)
«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)

Για το τι άλλαξε την εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο:

«Κάποιος θα μπορούσε να πει πως είναι οι αλλαγές που έγιναν και άλλαξαν τη συμπεριφορά της ομάδας μας, όμως πιστεύω πως είναι η γενικότερη αλλαγή συμπεριφοράς όλων των παικτών μας.

Έφυγε από τους παίκτες μας η αγωνία, το άγχος και η βιασύνη και κατάλαβαν πως ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις όταν παίζεις απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα, είναι να παίζεις με αυτόν τον τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού γιατί δεν μπήκαμε σωστά, όμως ευτυχώς καταλάβαμε εγκαίρως ότι έπρεπε να αλλάξουμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Εμβιλά ξανά στο κέντρο της άμυνας και για τη θέση του Μαρσέλο:

«Ο Εμβιλά είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Είναι για εμάς ανεκτίμητος γιατί όχι μόνο μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση, αλλά γιατί μπορεί να παίξει και καλά σε οποιαδήποτε θέση. Επομένως είναι για εμάς λύση αξίας. Όσο για τον Μαρσέλο, όλοι θέλουμε να τον δούμε, αλλά όλοι θέλουμε να τον δούμε να παίζει καλά. Αυτό όμως χρειάζεται χρόνο, γιατί πρέπει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και έτσι θέλει το χρόνο του για να πάει σιγά σιγά».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24