Θεοδωρίδης: «Τα αδύνατα- δυνατά, ώστε να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στη φυσική του θέση!»

Το έναυσμα για άμεση επιστροφή του Θρύλου στη φυσική του θέση, έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης


Ο Ολυμπιακός έκανε … διάλειμμα φέτος αφήνοντας τα πρωτεία σε … άλλους, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι έχει πεισμώσει τους πάντες στην ομάδα

Χαρακτηριστικές της δίψας για επιστροφή του Αυτοκράτορα στην φυσική του θέση, είναι οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε ότι θα γίνει ό,τι πρέπει για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός με καλούς παίκτες, παίκτες που «όσοι φοράνε τη φανέλα της ομάδας, να πεθαίνουν για αυτή». Συμπλήρωσε ακόμα ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν θα ξαναδούν παρόμοια χρονιά με την φετινή.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στις κάμερες των καναλιών Novasports: «Δεν θα πούμε πολλά λόγια. Θέλω να απευθυνθώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, να τους διαβεβαιώσω ότι τα όσα είχα πει την προηγούμενη φορά ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει παικταράδες -και δεν έχει σημασία αν είναι από έξω ή από την Ελλάδα, γιατί αγαπάω τους Έλληνες- θέλω και Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα, για να κάνουν τη διαφορά. Στα λίγα λόγια που είπα και με τον προπονητή μας, συμφωνεί απόλυτα με αυτό και για Έλληνες και δεν είναι το παν οι ξένοι. Το παν είναι αυτοί που θα φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού -και είναι κάθετος ο πρόεδρος σε αυτό και εγώ το ίδιο- όσοι φοράνε τη φανέλα της ομάδας, να πεθαίνουν για αυτή.

Εμείς αγαπούσαμε τον Ολυμπιακό σε τέτοιο βαθμό, που ισοπαλία να ερχόμασταν την εποχή μου και την μετέπειτα ομάδα -γιατί είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό- τους “μπόλιαζα” τους παίκτες και ξέρανε τι θα πει Ολυμπιακός. Έχουν περάσει παικταράδες. Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ανατολάκης, Μανωλάς, όλος ο κόσμος, ο Σιόβας, ο Σάμαρης, ο Μήτρογλου και μιλάω για Έλληνες παίκτες, τα παιδιά αυτά τιμήσανε τη φανέλα, παίζανε δυνατά και για τον Ολυμπιακό, δεν βάζανε τίποτα μπροστά στον Ολυμπιακό και είχαν γεννηθεί Πρωταθλητές.

Αυτοί που θα έρχονται στην ομάδα πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής εκ φύσεως, δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Ολυμπιακό με όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες. Εμείς έχουμε πάρει 44 πρωταθλήματα, προς θεού δηλαδή. Άμα τους συγκεντρώσεις όλους μαζί συγκεντρώνουν κάτω από 44, όλες μαζί, είναι δυνατόν σε μία χώρα να γίνονται αυτά. Ονομάζομαι Σάββας Θεοδωρίδης δεν κρύβομαι από κανέναν, πάρα πολύ πρόεδροι κρύβονται και λένε ότι θέλουν και το μόνο που με απασχολεί είναι ο Ολυμπιακός, την ιστορία μου την ξέρετε.

Γι’ αυτό επιμένω τόσο πολύ και δεν το κρύβω, είμαι “βαμμένος” Ολυμπιακός και όποιος πειράξει τον Ολυμπιακό στο μέλλον -είναι πολύ εύκολο να παραιτηθώ και να με ακούν αλλιώς- εγώ δεν έχω κανέναν πρόβλημα σε αυτή την ιστορία, γιατί σας είπα. Έχω όνομα και επίθετο, άλλοι πρόεδροι ανακατεύονται, με “γιαλατζί” ονόματα προέδρων και κάνουν ό,τι δηλώσεις θέλουν και περνάνε απαρατήρητοι. Αυτά τα πράγματα τα λέω για να είμαι καθαρός. Λοιπόν εύχομαι στους φιλάθλους μας να μην ξαναζήσουν αυτό το δράμα το φετινό. Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να συνέλθει ο Ολυμπιακός, δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας πειράξει και να το βάλουν βαθιά μέσα στο μυαλό τους όλοι, γιατί αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή και θα τους διαβεβαιώσω ότι το υλικό που θα πάρουμε και ο προπονητής μας -και ήδη ο άνθρωπος έχει “μπολιαστεί” για να ξέρει τι θα πει Ολυμπιακός.

Η ομάδα είναι του λαού του Πειραιά, αντιπροσωπεύει όλο τον Πειραιά και είμαστε υπεύθυνοι για όλα αυτά και τη μισή Ελλάδα, 5 εκατομμύρια φιλάθλους έχει η ομάδα στην Ελλάδα, θα φανούν μπροστά τους όλα αυτά. Θέλουμε λεβέντες για τον Ολυμπιακό μας, είναι απαίτηση του προέδρου και δική μας, παικταράδες που θα παίζουν για τη φανέλα. Έχουμε υλικό πάρα πολύ καλό, θα πάρει και παίκτες ο πρόεδρος που δεν αφήνει ποτέ την ομάδα και ούτε πρόκειται να το κάνει ποτέ. Όλη η ομιλία μου, η σημερινή, απευθύνεται στους φίλους του Ολυμπιακού. Να μην ανησυχείτε για τίποτα, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη δόξα του, απλώς να είστε όλοι γύρω στον πρόεδρο και την ομάδα.

Όλα θα φτιάξουν σας το υπόσχομαι που έχω πάρει τόσους τίτλους, συν τα βραβεία από την πολιτεία, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έπλεξε το εγκώμιο του ο κύριος Γιούνγκερ, για τον μεγαλύτερο πολιτικό από το 1962 και μετά, αφού δεν εμφανίστηκε άλλος μετά. Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και όλους, από τις ένοπλες δυνάμεις. Έχω τέτοιους διθυράμβους, συν το Κύπελλο στην Πορτογαλία, έχω ομοίωμα του κυπέλλου που μου το έστειλε η ΕΠΟ. Λοιπόν είναι πολύ μακριά για να φτάσουν τέτοιες δόξες και να φτάσουν τον Ολυμπιακό».

Διάβασε επίσης