Δεν υπήρχε απαρτία στη Γενική Συνέλευση της Super League, κι όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη Τρίτη θα αποφασιστεί η έναρξη ή μη του πρωταθλήματος.

Στον «αέρα» βρίσκεται για ακόμη μία φορά η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Στη Γενική Συνέλευση της Super League η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00, δεν υπήρξε απαρτία καθώς έλειπαν πέντε ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να βγει απόφαση.

Το ένα θέμα της συνέλευσης θυμίζουμε πως ήταν η υπερψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος η οποία απαιτεί τουλάχιστον τα 3/4 των μελών, δηλαδή τις 11 ομάδες της κατηγορίας. Ενώ μείζον ζήτημα είναι και αυτό με την κεντρική διαχείριση στο οποίο επίσης δεν έχει βρεθεί λύση.

Ποια τα δεδομένα με Μαρθελίνο;
Ποια τα δεδομένα με Μαρθελίνο;

Πλέον ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση, για την ερχόμενη Τρίτη (17/8) ωστόσο στο Δ.Σ της λίγκας το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να αλλάξουν τα δεδομένα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ωστόσο οι εξελίξεις μετατίθενται για την Τρίτη και όπως καταλαβαίνει κανείς, όλα αυτά μόνο προς όφελος των ομάδων δεν είναι καθώς απειλούν να τινάξουν στον αέρα τον προγραμματισμό τους.

πηγή: to10.gr 

Βραζιλιάνος από την… Αγγλία!
Βραζιλιάνος από την… Αγγλία!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24