Έχετε μπλέξει άσχημα και δεν θα σας βγει σε καλό το όλο σκηνικό στο Περιστέρι...

Μπλέξατε και δεν το έχετε καταλάβει. Τα έχετε βάλει με τη μεγαλύτερη ομάδα και τον μεγαλύτερο λαό στην Ελλάδα. Αφού το πάτε έτσι, ο Ολυμπιακός θα σας ξετινάξει στη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!

Δεν μπορείτε να πάτε να κοροϊδέψετε ούτε τον ηγέτη του Θρύλου, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αλλά ούτε και τον κόσμο της ομάδας. Έχετε κάνει τις κομπίνες σας, όλα ήταν μελετημένα για το σκηνικό στο Περιστέρι και με μπροστάρη τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο από την Ανατολική Αττική, να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μελισσανίδη για τα συμφέροντα της ΑΕΚ.

Εξοργισμένοι στον Ολυμπιακό με Παπαπέτρου – Γκορτσίλα!
Εξοργισμένοι στον Ολυμπιακό με Παπαπέτρου – Γκορτσίλα!

Το πρωί της Κυριακής, αρκετές ώρες πριν την αναμέτρηση, είχε γίνει η καθιερωμένη σύσκεψη, για να ελέγξουν τις φανέλες να μην είναι ίδιο χρώμα, τα θέματα ασφαλείας και ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι διαιτητές να κοιτάξουν τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια θέλετε να πούμε μήπως; Η ΑΕΚ το είχε κάνει φτιαχτό όλο αυτό, ώστε να μη διεξαχθεί ο αγώνας και να το πάρει στα χαρτιά.

Η γελοιότητα έφτασε στο σημείο να πάρουν μεζούρα από την τροχαία για να μετρήσουν τις γραμμές. Εφόσον η ΑΕΚ κάνει ένσταση και της δοθεί στα χαρτιά το ματς, τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει με τη σειρά του να κάνει το ίδιο, μιας και ο Θρύλος πήγε να παίξει στο Περιστέρι με τα ίδια δεδομένα πριν από λίγες ημέρες και στο τέλος στερήθηκε δύο βαθμούς.

Μόνο που εκεί το ματς έγινε κανονικά. Άρα φτάνουμε στο πόρισμα ότι και ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ένσταση. Και αν νομίζετε ότι είμαστε υπερβολικοί, διαβάστε και όσα είπε ο Γιώργος Σπανός, ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, όπου ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η ΑΕΚ δεν είχε σκοπό να παίξει μπάλα στο Περιστέρι.

Από εδώ και πέρα θα ζείτε με τον φόβο μας! Αν δεν το έχετε καταλάβει θα το καταλάβετε πολύ σύντομα. Ο Ολυμπιακός σε αυτό το πόλεμο που έχετε κηρύξει εσείς οι ίδιοι θα σας ποδοπατήσει όπως τόσες και τόσες φορές. Απλά υπομονή.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24