Τέλος ο Καραταϊδης

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή Ακαδημίας και παλαίμαχο άσο Κούλη Καραταϊδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός


Παρελθόν από την Ακαδημία του Ολυμπιακού αποτελεί από το απόγευμα της Δευτέρας ο Κυριάκος Καραταΐδης. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωσή της, ενημέρωσε πώς λύθηκε -κοινή συναινέσει- η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μετά από περίπου 14 μήνες κοινής πορείας, καθώς ο πρώην αρχηγός του Θρύλου είχε αναλάβει τη θέση του στην Ακαδημίας, τον Μάρτιο του 2017.

Με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Κυριάκο Καραταΐδη και ευχαριστεί τον εμβληματικό αρχηγό,  για την σπουδαία και διαχρονική προσφορά του στο Σύλλογο».

Ο πρώην αρχηγός των «ερυθρολεύκων» τόνισε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κ. Γιώργο Παύλου και όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία στο διάστημα που διατέλεσα Διευθυντής της Ακαδημίας.
Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών, όπως άλλωστε αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού. Για μένα το γεγονός ότι υπήρξα αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας αποτελεί τεράστια τιμή και θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα στο Σύλλογο».

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης