Τα επίσημα αποκαλυπτήριά της πραγματοποίησε η νεοσύστατη σχολή του Ολυμπιακού στο Ροζάριο της Αργεντινής!

Σχολή Ολυμπιακού: Το παγκόσμιο δίκτυο σχολών βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό και στη Νότια Αμερική. Η Αργεντινή, η χώρα που έχει γεννήσει τόσους μεγάλους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ανήκει πια –μέσω της σχολής του Ροζάριο- στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Οι συνεργάτες του δικτύου μας, πραγματοποίησαν το επίσημο άνοιγμα της σχολής που μετρά ήδη στις τάξεις της πάνω από 500 παιδιά, μεταξύ αυτών και 90 κορίτσια τα οποία συνθέτουν ένα ξεχωριστό φιλόδοξο εγχείρημα.

Ολυμπιακός: Στην Ελβετία για διεθνές τουρνουά η Κ19!
Ολυμπιακός: Στην Ελβετία για διεθνές τουρνουά η Κ19!

Στο πλαίσιο της επίσημης «πρώτης», στην οποία παρευρέθηκε πλήθος οικογενειών, ο πρόεδρος Σεμπάστιαν Φράνκο και ο Aθλητικός Διευθυντής της σχολής, Γκιγιέρμο Γκουτιέρες, ανέφερε:

«Θέλουμε για ακόμα μια φορά να εκφράσουμε την ικανοποίηση και τη χαρά μας για το γεγονός πως είμαστε κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού! Μπορέσαμε και εκμεταλλευτήκαμε το διάστημα της πανδημίας προκειμένου να μυήσουμε ακόμα περισσότερο τους προπονητές της ακαδημίας μας στη νοοτροπία του Ολυμπιακού.

Θέλω να προαναγγείλω ένα τουρνουά ανάμεσα σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Ροζάριο (συμπεριλαμβανομένης της δικής μας φυσικά) καθώς και ένα camp δοκιμαστικών τον επερχόμενο Ιανουάριο.

Νωρίτερα, ένας σπουδαίος πρώην αστέρας του Ολυμπιακού από την Αργεντινή θα ενισχύσει με την παρουσία και την εμπειρία του τη σχολή μας, ωστόσο δεν θέλω να πω περισσότερα ακόμα σχετικά με αυτό!

Τέλος, επεξεργαζόμαστε πλάνο δημιουργίας ξεχωριστής σχολής τερματοφυλάκων.

Ζήτω ο Ολυμπιακός!».

Δείτε το ΕΔΩ το σχετικό φωτορεπορτάζ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24