Η Super League υπό την Προεδρία του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει συνεχώς βήματα προόδου!

Σημαντικό ρόλο γενικότερα παίζουν οι πράξεις κι όχι τα… πολλά λόγια. Κι αυτό το πράγμα έχει στο μυαλό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το που ανέλαβε την Προεδρία της Super League.

Στόχος του είναι να αναβαθμιστεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Διοργανώτρια Αρχή φέρνει στην Αθήνα τον πρώην Πρόεδρο της Premier League, Σερ Ντέιβιντ Ρίτσαρντς, λαμβάνοντας θεσμικά μια ακόμη πρωτοβουλία εξωστρέφειας.

Ο ίδιος είναι ο άνθρωπος που θεμελίωσε την Premier League εδώ και 14 χρόνια, και θα βρεθεί στην χώρα μας την Τετάρτη και την Πέμπτη (24-25/8). Μαζί του θα έρθει και το επιτελείο εξειδικευμένων συνεργατών του, ώστε να συναντηθεί με εκπροσώπους της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Super League ανακοινώνει ότι ο Sir David Richards, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Premier League επί 14 σχεδόν συναπτά έτη και στον οποίο πιστώνονται οι στέρεες βάσεις πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε το δημοφιλέστερο επαγγελματικό διασυλλογικό πρωτάθλημα παγκοσμίως, αλλά και η αλματώδης ανάπτυξή του σε παγκόσμιο ποδοσφαιρικό brand, θα βρεθεί στην Αθήνα, στις 24 και 25 Αυγούστου, μαζί με επιτελείο εξειδικευμένων συνεργατών του, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους ΠΑΕ-Μελών της Super League.

Η Super League λαμβάνει θεσμικά μια ακόμα πρωτοβουλία εξωστρέφειας, με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας, την ενημέρωση για τις βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες εκ του αποτελέσματος κρίθηκαν επιτυχημένες, με έμφαση στη στήριξη της ανεξαρτησίας σε όλα τα επίπεδα των πρωταθλημάτων.

Παράλληλα, θα δοθεί έμφαση στη δομή και την ανάπτυξη του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας.

Ο Sir David Richards, εκτός από το θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της Premier League, υπηρέτησε το ποδόσφαιρο επί δεκαετίες, από σημαντικές θέσεις ευθύνης τόσο στην Αγγλία, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στη UEFA, καθώς και ως πρόεδρος των European Professional Football Leagues (νυν European Leagues), μεταξύ άλλων.

Η Super League προσβλέπει σε μια συστηματική και αποδοτική συνεργασία με τον Sir David Richards και τους εμπειρογνώμονες που στελεχώνουν το επιτελείο του, προκειμένου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να κάνει βήματα προόδου, αφήνοντας πίσω του παθογένειες που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες το λαοφιλέστερο άθλημα στη χώρα μας».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24