Στον Θρύλο θα υπάρχει πάντα ένας… Μπουχαλάκης!

 Ο Φώτης Ρουμελιώτης γράφει για την αγωνία αυτών που περιμένουν  κάθε αγωνιστική στραβοπάτημα των πρωταθλητών!


Όταν οι λάτρεις του Μελισσανιδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα αγωνιούν να ρίχνουν λάσπη στους πρωταθλητές τόσο θα βρίσκετε πάντα ένας Μπουχαλάκης η ένας Φορτούνης και θα τους χαλάει τα δικά τους βράδια.

Η αγωνία των «εξυγιαντών»  για στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στις έδρες «παγίδα», όπως  Ηράκλειο, «Κλεάνθης Βικελίδης»  κ.λ.π είναι πλέον ολοφάνερη!

Μετά την πρώτη επιτυχημένη τους επιχείρηση  στα Γιάννινα  με την περιβόητη απόφαση του VAR στο γκολ του Χασάν, πίστευαν ότι ο λαβωμένος Ολυμπιακός θα ήταν εύκολο θύμα και στην συνέχεια.  Μπορεί στο Ηράκλειο το εργαλείο του VAR να μην τους βοήθησε αφού χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να καταλήξουν στο αυτονόητο, όμως είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον αγώνα με τον ΑΡΗ με τους πρωταθλητές να έχουν και πάλι απώλειες αλλά και κούραση μετά τον αγώνα για το Τσάμπιονς Λίνγκ.

Τελικά ο Μάρτινς και οι παίκτες του τους απογοήτευσαν και πλέον οι «γνωστοί άγνωστοι» ανέλαβαν δράση! Ήδη με την λήξει του αγώνα και πριν προλάβουν οι παίκτες να πάρουν ανάσα οι ειδήμονες ξεκίνησαν τον ανεμιστήρα…

Έβαλαν τα γνωστά υλικά της λάσπης και διοχέτευσαν τους προβληματισμούς τους και τις αναλύσεις τους , για το πόσο εύκολα πέρασε ο Ολυμπιακός από το Κλεάνθης Βικελίδης και δεν περίμεναν όπως χαρακτηριστικά είπαν να αντιμετωπίσουν οι πρωταθλητές πρόβλημα. Παράλληλα η λάσπη έφτασε και στον νεαρό τερματοφύλακα του ΑΡΗ για το ποια θέση είχε στο γκολ του Ολυμπιακού.

Το συγκεκριμένο ρόλο την ανέλαβαν τα γνωστά Τσακάλια των αθλητικών ραδιοφώνων Θεσσαλονίκης και Αθηνών, που πρέπει να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους  στα μεγάλα αφεντικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Φυσικά τα ίδια Τσακάλια δεν εξέφρασαν καμία ένσταση για την πρόσφατη θέση του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού στο γκολ του ΠΑΟΚ ή στην διανομή δανικών σε συγκεκριμένες ομάδες  του δικέφαλου και στις φάσεις με το VAR στις καθυστερήσεις.

Η ενορχηστρωμένη αυτή επίθεση φυσικά δεν μας προκάλεσε έκπληξη αρχικά γιατί σημασία έχει ποιος το λέει και τι εκπροσωπεί. Όταν οι λάτρεις του Ιωάννη Μελισσανιδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα αγωνιούν να ρίχνουν λάσπη στους πρωταθλητές τόσο θα βρίσκετε πάντα ένας Μπουχαλάκης ένα Φορτούνης και θα τους χαλάει τα βράδια.

Διάβασε επίσης