Στο πλευρό όσων δοκιμάζονται από τις συνέπειες του πρόσφατου σεισμού στην Κρήτη η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε συνέχεια της μεγάλης δωρεάς του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η Ακαδημία του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Αρκαλοχωρίου, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, το διήμερο camp και τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου για τα παιδιά των σεισμόπληκτων οικογενειών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Την πρώτη ημέρα προπονητές ακαδημιών ποδοσφαίρου από όλη την Κρήτη, προπόνησαν αγόρια και κορίτσια από τον δήμο, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν 17 ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ηρακλείου και της Κρήτης, σε ένα ξεχωριστό τουρνουά για την συγκέντρωση χρημάτων με στόχο την ενίσχυση των σχολικών επιτροπών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και των σχολείων της ευρύτερης περιοχής που υπέστησαν ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό.

Ολυμπιακός Ακαδημίες: Έφηβοι από άλλο πλανήτη, 5-1 τον Απόλλωνα!
Ολυμπιακός Ακαδημίες: Έφηβοι από άλλο πλανήτη, 5-1 τον Απόλλωνα!

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή της Ακαδημίας, κ. Άρη Κυριαζή που πρόσφερε μπάλες στις σχολικές επιτροπές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής.

Η διήμερη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, είχε στόχο την ηθική και την υλική στήριξη των παιδιών των σεισμόπληκτων οικογενειών του Δήμου.
Συγκεκριμένα μέσω της εκδήλωσης, «Παίζουμε ποδόσφαιρο για τα παιδιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας», ενισχύθηκαν οι σχολικές επιτροπές του Δήμου και ως εκ τούτου όλα τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής που υπέστησαν ζημιές.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24