Στη διαφάνεια έρχονται στοιχεία που... καίνε, την προηγούμενη Κυβέρνηση, τον Βασιλειάδη αλλά και την προηγούμενη διοίκηση του Σ.Ε.Φ

Ακόμα ένα από τα εγκλήματα που βγήκαν στην δημοσιότητα ήρθε σχετικά με τα «υπέρογκα» χρέη που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και από τον λάθος χειρισμό και τις σπατάλες στις οποίες οδήγησε σε αυτό το σημείο από τον πρώην υφυπουργό αθλητισμού…

Ένα Σ.Ε.Φ… ερείπιο, άφησε η προηγούμενη Κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού. Μέσα σε όλα χρέη, ένα site το επίσημο του Σ.Ε.Φ που η τελευταία ανάρτηση φτάνει να έρχεται στο φως της δημοσιότητας το 2016, ανενημέρωτο παντελώς εν ολίγοις, μισθοί που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα τους έβλεπαν ούτε σε κινηματογράφο και άλλα πολλά άφησε στην νέα διοίκηση η προηγούμενη. Κανονικά η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε δικαστική διερεύνηση…

Survivor αποχώρηση 19/05: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης;
Survivor αποχώρηση 19/05: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης;

Με την πρώην διοίκηση του Σ.Ε.Φ και τον Γιώργο Μανιάτη ως επικεφαλή στην αρχή, ενώ στην πορεία ήρθε και ο Νίκος Λύτρας, υπογράφηκαν πολλές συμβάσεις «εργολαβίες» σε δημοσιογράφους η οποίοι φυσικά είχα απώτερο σκοπό την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ. Άγνωστο βέβαια αν παρήγαγαν έργο η αν απλά έπαιρναν τα λεφτά και εξαφανιζόντουσαν.

Όσο για την επικοινωνία στο Σ.Ε.Φ μην το ψάχνεται! Απλά ανύπαρκτη…

Το site του Σ.Ε.Φ μόνο υπήρχε, τίποτα παραπάνω…

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο επίσημο site του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας [Κλικ εδώ] θα δούμε και μόνοι μας πως η τελευταία ανάρτηση έγινε στις 25 Φεβρουαρίου του 2016. Απλά τραγικό, έτσι; Εκείνη η εποχή ήταν βέβαια και στην μέση τα εγκαίνια και η συνέντευξη Τύπου «Σέβομαι τη διαφορετικότητα, γνωρίζω τον θλητισμός». Μετά; Ένα χάος.

Ανυπαρξία και λεφτά που έγιναν… καπνός!

Τώρα τέσσερα χρόνια ο επίσημος διαδικτυακός φορέας με τον οποίο θα έπρεπε όλοι οι αναγνώστες να μαθαίνουν πληροφωρίες σχετικά με τις δράσεις οι οποίες γίνονται, να βλέπουν διάφορες εκδηλώσεις και πολλά ακόμα παραμένει άφαντο. Τα λεφτά άραγε σε τι σκοπούς πήγαιναν; Ήρεμα ρωτάμε…

Άλλες υπηρεσίες, που επίσης καταδίκασαν το Σ.Ε.Φ

Πριν από δύο χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου το 2017 η πρώην διοίκηση του Σ.Ε.Φ υπέγραψε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τη δημοσιογράφο, Αλεξάνδρα Φωτάκη.  Αυτό αφορούσε μία «σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών…». Με βάση την ετήσια σύμβαση λοιπόν η δημοσιογράφος αμείφτηκε σε ετήσια βάση με 9.990 ευρώ, για να αποτελεί υποτίθεται την φωνή του Σ.Ε.Φ στα ΜΜΕ, αν και κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Βάση της σύμβασης λοιπόν που είχε υπογραφεί ήταν απαραίτητη η εκπροσώπηση του Σταδίου στα ΜΜΕ, να γίνει σωστά η διαχείριση των δημοσίων σχέσεων με φυσικά αλλά και νομικά πρόσωπα καθώς και η σύνταξη ειδήσεων σε ΜΜΕ. Ακόμα ένα σκάνδαλο; Για να μην κουράσουν την δημοσιογράφο, είχε μπει μέσα στη σύμβαση ότι μπορεί να παράγει έργο σε ώρες που επιλέγει η ίδια και από τον χώρο της.

Αυτό που βγαίνει από αυτό που αναφέραμε είναι ότι ο μισθός ανερχόταν στα 850 ευρώ μηνιαίος για έναν εργαζόμενο υπάλληλο ο οποίος εργαζόταν σε ώρες της επιλογής τους και σε ώρες από τον χώρο του. Μάλιστα τα δελτία τύπου που συνέταξε ήταν ελάχιστα και είναι απορίας άξιο πως δικαιολόγησαν τα λεφτά που έλαβε.

Άλλαξε, αλλά η διοίκηση με «διάδοχο», αλλά…

Η διοίκηση άλλαξε τότε αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε παρέμεινε ίδια. Ο κ. Νίκος Λύτρας ανέλαβε αλλά τα πράγματα παρέμειναν ίδια μην πούμε και χειρότερα.

Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δεν άλλαξε τίποτα και βύθισε ακόμα πιο πολύ το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με το που ανέλαβε πόστο στο Σ.Ε.Φ ανέλαβε η Αργυρώ Γιαννουδάκη. Ανέλαβε δηλαδή τις δημόσιες σχέσεις, αλλά και το γραφείο τύπου του Σταδίου.

Αυτό που είναι να απορείς επίσης για την συνέχεια σε όλα αυτά τα εγκλήματα που καταδίκασαν το Σ.Ε.Φ είναι ότι η αρχική σύμβαση του εν λόγο δημοσιογράφου ξεκινούσε στις 1 Φεβρουαρίου το 2019 και έληγε στις 1 Φεβρουαρίου του 2020, ενώ πρόεβλε στν ουσία ίδια αμοιβή η οποία έφτανε στις 9.990 ευρώ. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι πως η εν λόγο σύμβαση αναθεωρήθηκε στις 22 Απριλίου του 2019 δίνοντας στη δημοσιογράφο παραπάνω απολαβές ύψους 4.533,60 ευρώ. Σύνολο; Το ποσό έφτασε στα 14.523 ευρώ για 12 (!!!) μήνες.

Μάλιστα το περασμένο Νοέμβριο η κ. Γιαννουδάκη κατήγγειλε δημοσίως την τότε και νέα επικεφαλή του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, αφού όπως ήταν και αναμενόμενο προχώρησε καταγγελία της σύμβασής της. Φυσικά η κ. Γιαννουδάκη είχε καλομάθει με την προηγούμενη διοίκηση να βγαίνουν υπέρογκα ποσά και προχώρησε σε άκρως άστοχες δημοσιοποιήσεις όπως ότι δέχεται εργασιακό bullying, ότι της απαξιούν και την ταπεινώνουν.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι επί ημερών της κ. Γιαννουδάκης εκδόθηκαν 18 δελτία τύπου και μία πρόσκληση. Με μία πρόχειρη ματιά για κάθε δελτίο τύπου… 700 ευρώ!

Και λέμε τώρα εμείς. Όλα τα χρήματα από το Σ.Ε.Φ η προηγούμενη διοίκηση τι τα έκανε; Ήταν τόσο ανοιχτοχέρηδες που απλώς τα μοίραζαν;

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24