Σασμός Spoiler: Ανατροπές και γεγονότα συνταρακτικά έρχεται στην αγαπημένη σας σειρά σύντομα στην οθόνη σας. Όλα θα είναι διαφορετικά...

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σασμός Spoiler, Τι θα δούμε και θα τα ανατρέψει όλα;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος προδίδει την συμμορία!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος προδίδει την συμμορία!

Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Άγγελος είναι το μωρό που έφερε η Ανθούλα στον κόσμο χρόνια πριν και κλονίζεται. Όσο κι αν προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει το ψάξιμο, αυτός αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό ότι είναι ο ξάδερφος. Κάτι που ποτέ δεν ήξεραν πως είχαν. Το περιοδικό 7μέρεςtv έχει όλο το ρεπορτάζ από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός Spoiler: Όλη η αλήθεια για την Ανθούλα έρχεται στο φως!

O Άγγελος στέκεται πάνω από το στολισμένο τάφο της Ανθούλας. Προσπαθεί να φανταστεί τι μπορεί να συνέβη στο παρελθόν, τότε που η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο αναγκάστηκε να αποχωριστεί το μωρό της, πριν καταλήξει στο μνήμα… Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του σε αυτό το χωριό, ο ίδιος αισθανόταν μια παράξενη οικειότητα, σαν η ψυχή του να ένιωθε πως ανήκε εκεί. Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι δεν γνωρίζει την αλήθεια δεν τον αφήνει να γαληνέψει.

Έτσι σκεπτικό τον βλέπει ο παπα-Μιχάλης και αποφασίζει να του μιλήσει. Ξέρει καλά πως κάποια μυστικά πρέπει να μείνουν για πάντα κρυμμένα και θέλει να τον σταματήσει πριν αρχίσει να σκαλίζει όσα έγιναν χρόνια πριν… Τον ρωτά γιατί ενδιαφέρεται τόσο για Ανθούλα κι αυτός του ανοίγει την καρδιά του και του αποκαλύπτει την ιστορία του.

Το ίδιο κάνει και λίγο αργότερα, μιλώντας ανοιχτά στην Καλλιόπη, η οποία επισκέπτεται το ιατρείο του. Μόλις εκείνη συνειδητοποιεί ότι μπροστά της στέκεται ο γιος της Ανθούλας, συγκλονίζεται. Νιώθει πως το παρελθόν που ποτέ δεν σταμάτησε να τη στοιχειώνει επιστρέφει για να λογαριαστούν και τώρα, με όλα όσα έχουν γίνει, είναι ανήμπορη να το αντιμετωπίσει.

Σασμός Spoiler: Η Ανθούλα καταρρέει… 

Την ίδια στιγμή, τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν το γύρο του χωριού και κάτι την τραβάει ξανά στο νεκροταφείο. Όμως αυτό που αντικρίζει εκεί την οδηγεί στα όρια της κατάρρευσης. Ο σταυρός που έχει εμφανιστεί επάνω στον τάφο δείχνει πως ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια και δεν θα σταματήσει αν δεν αποκαταστήσει την τιμή της μητέρας του.

Η Καλλιόπη, όμως, ξέρει πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, το τίμημα θα είναι μεγάλο. Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει κι έτσι πηγαίνει ξανά να τον βρει και να τον προειδοποιήσει να μη σκαλίζει άλλο το παρελθόν.

Όμως ο Άγγελος δεν αλλάζει εύκολα γνώμη. Έτσι, το ίδιο κιόλας βράδυ πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων και αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη. Τα δυο αδέλφια παγώνουν και η Καλλιόπη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Πλέον, είναι υποχρεωμένη να αποκαλύψει στους γιους της τα μυστικά που τη βαραίνουν όλα αυτά τα χρόνια…

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ φεύγει για Μόναχο και ο Πέτρος χτυπά τον Αστέρη!

Ενώ γίνονται όλα αυτά, η Στέλλα έχει το δικό της καημό. Η εικόνα του Αστέρη με την Αργυρώ να ζουν τον έρωτά τους την εξαγριώνει και την αναγκάζει να κάνει πράγματα εκτός εαυτού. Απειλεί λοιπόν τον πρώην αγαπημένο της ότι θα αποκαλύψει τη σχέση τους στην Καλλιόπη, γνωρίζοντας καλά τις συνέπειες…

Η Αργυρώ αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και να της μιλήσει στα ίσια. Αυτό το μόνο που θα καταφέρει είναι να τη θυμώσει ακόμα περισσότερο. Συνειδητοποιεί μάλιστα πως η αγάπη της για τον Αστέρη πληγώνει διαρκώς όσους έχουν γύρω τους. Η κοπέλα έτσι παίρνει τη σκληρή απόφαση να φύγει. Θα τον αφήσει για πάντα πίσω. Θέλει να επιστρέψει στο Μόναχο, μακριά από την Κρήτη, το χωριό της και τις βεντέτες. Ο Αστέρης όμως δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει έτσι απλά…

Πηγαίνει στο αεροδρόμιο να την αποχαιρετήσει, κι εκεί θα τους δει μαζί ο Πέτρος και δεν θα συγκρατηθεί. Μάταια η Μαρίνα θα προσπαθήσει να αποτρέψει τη συμπλοκή… Πέτρος και Αστέρης πιάνονται στα χέρια. Ο Μαθιός τούς βλέπει και πιέζει τον αδελφό του να του πει για ποιο λόγο τσακώθηκαν.

Όταν τα νέα φτάνουν; Και στο χωριό, ο παπα-Μιχάλης, τρέμοντας τι μπορεί να συμβεί, ζητά από τον Αντώνη να επέμβει πριν να είναι αργά…

Σασμός Spoiler: Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΙΟΥ!

Λίγο πριν ξεσπάσει η θύελλα με τον Άγγελο, η Καλλιόπη είχε δεχθεί ένα άλλο τεράστιο χτύπημα: είχε μάθει για τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Ο Αστέρης επίσης ξέρει την αλήθεια αλλά, αντίθετα από τη μητέρα του, υπερασπίζεται τον αδελφό του.

Οι δυο τους τσακώνονται άγρια και ο Νικηφόρος ακούει τον καβγά τους και παραξενεύεται όταν αναφέρεται η σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη. Σπεύδει να ρωτήσει τη μητέρα του αν γνωρίζει για ποια πρόκειται και η Βασιλική παγώνει…

Ξέρει πως αν ο γιος της μάθει την αλήθεια, δεν θα την αντέξει και ίσως, τυφλωμένος από θυμό, βάψει κι αυτός τα χέρια του με αίμα. Φυσικά δεν του λέει τίποτα και τότε ο μικρός απευθύνεται στον ίδιο τον Μαθιό.

Ούτε αυτός του δίνει τις απαντήσεις που ήθελε. Μάλιστα την ώρα που ο μοναδικός άνθρωπος που τον έχει δει να σκοτώνει τον Στεφανή, ο Μανόλης, νιώθει τον εφιάλτη να επιστρέφει. Η ανακάλυψη του πτώματος μιας γυναίκας σε ένα χαντάκι ταράζει το χωριό και ο Αντώνης με την Ντίνα και τον Μύρωνα αναλαμβάνουν δράση.

Τελικά, ο δράστης συλλαμβάνεται μετά την κατάθεση του Διακομανώλη. Με αυτό το τρόπο έκανε τον Μανόλη να αμφιβάλλει για τη δική του απόφαση να μη μιλήσει για το φόνο του Στεφανή.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέτα Μανούρη

Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο έκπληξη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο έκπληξη!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24