Σασμός Spoiler - Ένας εφιάλτης ζωντανεύει: Τι θα γίνει στη σειρά «Σασμός» και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα επόμενα επεισόδια; Μείνετε συντονισμένοι...

Σασμός Spoiler – Ένας εφιάλτης ζωντανεύει | Σασμός τελευταία νέα: Αναστάτωση και ανατροπή για ακόμα μία φορά στη σειρά «Σασμός». Τι αναμένεται να δούμε στην οθόνη μας; Η σειρά του ALPHA TV σπάει την τηλεθέαση.

Σασμός, Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος κάνει το απίθανο! Τους ξεσκεπάζει όλους – Ποιους βάζει σε κίνδυνο όμως;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος κάνει το απίθανο! Τους ξεσκεπάζει όλους – Ποιους βάζει σε κίνδυνο όμως;

Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 21:00, στον Alpha…

Ένας νέος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στην Άσπα και τον Άγγελο στο «Σασμό», αλλά το παρελθόν της γυναίκας έρχεται να τη στοιχειώσει. Ο εφιάλτης της ξαναζωντανεύει και παλεύει να ξεφύγει από τον πόνο και το σκοτάδι.

Ο Κώστας αποφυλακίζεται κι επιστρέφει στο χωριό, έτοιμος για μια νέα αρχή. Η Άσπα, όμως, τρομοκρατείται στην ιδέα ότι ο άνθρωπος που την κακοποιούσε συστηματικά θα κυκλοφορεί πάλι ελεύθερος.

Νόμιζε πως αυτή η πόρτα είχε πλέον κλείσει, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο Κώστας όχι μόνο επιστρέφει στο χωριό, αλλά προσπαθεί να εγκατασταθεί κανονικά ψάχνοντας για δουλειά. Φυσικά, δε θα έμενε για πολύ μακριά από την Άσπα.

Έτσι, με το που επιστρέφει την προσεγγίζει ξανά. Η Άσπα προσπαθεί να τον αποφύγει με κάθε τρόπο, στο «Σασμό». Δε θέλει να έχει καμία ανάμειξη με αυτόν τον άνθρωπο. Οποιαδήποτε επαφή μαζί του της προκαλεί πόνο και θλίψη.

Ένας εφιάλτης ζωντανεύει – Πως αντιδρά η Άσπα;

Δεν μπορεί να ξεπεράσει όλα αυτά που της προκάλεσε. Η επιστροφή του Κώστα σπέρνει τον πανικό σε εκείνη και τους γύρω της. Η Άσπα τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί ο Κώστας να μάθει πως ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Άγγελου.

Με τον Άγγελο νιώθει ασφάλεια. Ο γιατρός είναι τρυφερός και στοργικός μαζί της, την υποστηρίζει και είναι πάντα δίπλα της. Ο ερχομός του Κώστα, όμως, θα τα αλλάξει όλα. Η Άσπα θα απομακρυνθεί προσπαθώντας να προστατέψει τον Άγγελο. Ο Άγγελος, όμως, θα προσπαθήσει να μείνει δίπλα της για ακόμη μια φορά.

Πώς θα αντιδράσει ο Κώστας όταν μάθει ότι η Άσπα έχει σχέση με τον Άγγελο, στο «Σασμό»; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέτα Μανούρη

Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος


Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο ερωτικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη Μάνη – Από ποιους;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο ερωτικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη Μάνη – Από ποιους;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24