Σασμός: Μεγάλη έκπληξη με τη σειρά! Το μπάτζετ της σειράς για την δεύτερη της σεζόν θα αυξηθεί κατά πολύ...

Σασμός – Μεγάλη έκπληξη με τη σειρά – Σασμός τελευταία νέα: Αναστάτωση και ανατροπή για ακόμα μία φορά στη σειρά «Σασμός». Τι αναμένεται να δούμε στην οθόνη μας; Η σειρά του ALPHA TV σπάει την τηλεθέαση.

Εξελίξεις στον Σασμό με ίντριγκα και όρεξη για εκδίκηση! Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινάει.

Survivor αποχώρηση 19/05: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης;
Survivor αποχώρηση 19/05: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης;

Πρώτος σας έγραψα πως ο «Σασμός» πήρε έγκριση και θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Μετά από πολλές σεζόν και μονοψήφιες αποτυχίες («Έρωτας μετά», «Αγγελική») το κανάλι όχι μόνο κατάφερε να ορθοποδήσει αλλά αυτή τη στιγμή ακόμη και απέναντι στο «Survivor» οδηγεί την κούρσα στο prime time.

Το μπάτζετ της σειράς για την δεύτερη της σεζόν θα αυξηθεί κατά πολύ. Όχι μόνο λόγω της επιτυχίας της σειράς αλλά και για έναν ακόμη σημαντικότερο λόγο:

Ο σχεδιασμός του χρόνου είναι τα επεισόδια να είναι διπλά και να παίζουν 21.00 – 23.00 ή 22.00 – 00.00.

Μεγάλη έκπληξη με τη σειρά – Θα συνεχιστεί;

Έτσι το κανάλι θα μπλοκάρει τελείως τα ριάλιτι που φέτος ούτως ή άλλως έχουν φθίνουσα πορεία. Γιατί ναι μεν «Survivor» και «Master Chef» έχουν αξιοπρεπή ποσοστά όμως όταν είναι απέναντι από το «Σασμό» υπολείπονται πολλές μονάδες στην τηλεθέαση.

Και ο Alpha θέλει αυτή τη στιγμή να οχυρώσει το πρόγραμμα του και να διευρύνει το προβάδισμα που έχει στην βραδινή ζώνη.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέτα Μανούρη

Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Πηγή: nassosblog.gr


Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24