Χασάν: “Στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας”

Χαρούμενος στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Χασάν...


Χαρούμενος που ανήκει στον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, δήλωσε ο Αχμέντ Χασάν μιλώντας στο δίκτυο «On Sport», πριν τα παιχνίδια της Αιγύπτου με την Σουαζιλάνδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό και η προσαρμογή μου έως τώρα είναι πολύ καλή», δήλωσε σχετικά ο Αιγύπτιος επιθετικός του Θρύλου.

Για τον επόμενη αντίπαλο της Αιγύπτου: «Η Σουαζιλάνδη μπορεί να είναι θεωρητικά αδύναμος αντίπαλος, όμως πρέπει να τον σεβαστούμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι (για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής)».

Ακολούθως, τόνισε: «Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν επιθετικό στην Εθνική και συνεχώς σκέφτομαι για το τι κάνω εγώ και για το τι πρέπει να αλλάξω. Είτε αγωνίζομαι εγώ στην κορυφή της επίθεσης είτε ο Μοχσέν, είναι μια επιλογή του προπονητή. Εγώ από τη μεριά μου κάνω ό,τι καλύτερο για να αποδείξω τις δυνατότητες μου».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης