Ποια είναι τα στοιχεία, που θέλει ο Γκαρθία!

Στην ομάδα του Ολυμπιακού έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη ημέρα του συλλόγου, καθώς τη φετινή φαίνεται πως το πρωτάθλημα θα πάει σε...


Στην ομάδα του Ολυμπιακού έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη ημέρα του συλλόγου, καθώς τη φετινή φαίνεται πως το πρωτάθλημα θα πάει σε έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Ο Θρύλος, όμως, θα φροντίσει να κάνει ένα καλό φίνις στη σεζόν προκειμένου να επιστρέψει το χαμόγελο και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από εκεί και πέρα βέβαια, όλοι στην ομάδα κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, μαζί και ο Όσκαρ Γκαρθία, που θέλει, προκειμένου να κάνει ποιοτικότερο και πιο γρήγορο τον Ολυμπιακό, ένα ιδιαίτερο γκρουπ παικτών, που να του κάνουν, σύμφωνα με αυτά που έχει δει ο ίδιος τουλάχιστον.

Και προκειμένου μια ομάδα να παίζει το ισπανικό στιλ ποδοσφαίρου, χρειάζεται ένα ειδικό στιλ παικτών, που να είναι ποιοτικοί, γρήγοροι και φιλόδοξοι. Συνήθως, φιλόδοξοι είναι οι νεαροί, που έχουν βλέψεις για την καριέρα τους, αλλά δεν είναι απαραιτήτως «προνόμιο» των νεαρών αυτό. Φιλόδοξος μπορεί να είναι και ένας σχετικά μεγαλύτερης ηλικίας παίκτης.

Από εκεί και πέρα, ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής θα δώσει στην ομάδα με την ικανότητά του, τη δυνατότητα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ αναφορικά με τη γρηγοράδα, είναι γνώρισμα του νέου στιλ ποδοσφαίρου αυτό, καθώς όσο προχωρά ο καιρός, τόσο πιο γρήγορο γίνεται.

Διάβασε επίσης