Πέδρο Μαρτίνς: «Ο κόσμος να μας δώσει ώθηση!»

Συγκρατημένος αλλά παράλληλα και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από την μεγάλη μάχη με τους Τούρκους στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τρίτης (13/08).


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

-Το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη και ότι η ρεβάνς είναι στο Καραϊσκάκη, κάνει την ομάδα φαβορί;
«Όχι, σημαίνει απλώς ότι προηγούμαστε στα πρώτα 90 λεπτά της πρόκρισης. Μένουν άλλα 90 λεπτά. Αν έχουμε μία έξτρα δύναμη είναι ο κόσμος μας. Δεν έχει κριθεί το ματς και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Έτσι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι γιατί δεν έχει κριθεί τίποτα, δεν πρέπει να δώσουμε τέτοια σκέψη στον αντίπαλό μας. Χρειάζεται να βγάλουμε σοβαρότητα».

-Πόσο διαφορετικός πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς στην Τουρκία και ιδιαίτερα από το πρώτο ημίχρονο που αντιμετώπισε κάποια προβλήματα;
«Να είστε σίγουροι πως θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα γιατί έχουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο με καλούς παίκτες. Θα μας δυσκολέψουν σίγουρα. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά. Αμυντικά κάναμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου στην Τουρκία εξαιρουμένου τα ατομικά λάθη. Κάναμε ένα υψηλού επιπέδου τακτικής. Θα είναι διαφορετικό ματς, ακόμα και αν δεν μας δημιουργήσει τα ίδια προβλήματα ο αντίπαλος θα μας δημιουργήσει άλλα προβλήματα. Να μειώσουμε τα ατομικά λάθη και να είμαστε σοβαροί σε όλο το παιχνίδι».

-Μετά τα πρώτα τρία επίσημα ματς έχει σημειώσει 5 γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα. Τι από τα δύο σας ικανοποιεί περισσότερο; Και αν κάτι από τα δύο αποτελέσει τον βασικό άξονα για το αυριανό ματς…
«Η νίκη είναι αυτή που με ικανοποιεί. Από εκεί και πέρα θέλουμε να παίζουμε με ποιότητα. Ικανοποιητικό είναι ότι σε σχέση με πέρσι έχουμε δείξει σαφή βήματα βελτίωσης στην επίθεση. Έχουμε δείξει καλά δείγματα στο πως οργανώνουμε τα παιχνίδια μας. Στόχος μας πάντα είναι η ποιότητα και να κερδίζουμε. Να έχουμε πάντα φιλοσοφία νίκης και να κρατάει τον χαρακτήρα της ομάδας. Ο απώτερος στόχος είναι πάντα η νίκη».

-Για τον Ποντένσε και το πώς περιμένει τη Μπασακσεχίρ…
«Αύριο περιμένουμε μία δυνατή Μπασακεχίρ. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι έχει ποιοτικούς παίκτες που είναι συνηθισμένοι να παίζουνε σε εχθρικές ατμόσφαιρες  Δεν έχουν να χάσουν κάτι η πρόκριση παίζεται σε δύο αγώνες. Περιμένουμε δυνατό αντίπαλο, αλλά περιμένουμε και από τον εαυτό μας να είμαστε πιο δυνατοί από το πρώτο ματς.

Όσον αφορά τον Ποντένσε, έχει προπονηθεί επιφυλακτικά μέσα στην εβδομάδα, αλλά δείχνει σε καλή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι θα παίξει κανονικά αύριο. Όλοι είδαμε την αντίπαλο με την ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο. Έχει παίκτες τραυματίες και τιμωρημένους αλλά είναι δυνατή αντίπαλος. Έχει παίκτες δυνατούς που τους γνωρίζουμε καλά και υπάρχουν και στοιχεία που δεν τα γνωρίζουμε όπως το πώς θα καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Είμαστε στην αρχή της σεζόν και είναι λογικό εβδομάδα με εβδομάδα όλες οι ομάδες να παρουσιάζονται βελτιωμένες. Ξέρουμε ότι είναι ομάδα συνηθισμένοι να παίζει εκτός έδρας. Και θα αντιδράσει σίγουρα στην πρώτη της ήττα. Θα είναι πιο συμπαγής και επικίνδυνη στις μεταβιβάσεις και γενικότερα δεν πρέπει να τη διευκολύνουμε με δικά μας λάθη».

-Υπάρχουν κάποια άλλα προβλήματα πέρα από του Ποντένσε;
«Όχι, όλοι είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης