Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε δυναμικό «παρών» στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την Κυριακή (24/09) λίγες ώρες πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κηφισιά, ο κόσμος της ομάδας έδωσε δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έλαβε μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας έτσι ζωή σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη από αίμα.

Στο πλαίσιο της αιμοδοσίας μίλησε ο Παναγιώτης Μπαντούνας, υπεύθυνος αιμοδοσίας και διευθυντής διαχείρισης εισιτηρίων, ο οποίος τόνισε:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και το Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες που για άλλη μία χρονιά έδωσαν το “παρών” στο Μουσείο του Ολυμπιακού. Στην καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία. Θα θέλαμε να δώσουμε το νέο μας ραντεβού στην πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Φορτούνη!
Το αποχαιρετιστήριο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Φορτούνη!

Από την πλευρά του ο Διευθυντής αιμοδοσίας Νοσοκομείου Μεταξά, Άγγελος Αθανασόπουλος, είπε. «Η συνεργασία μας με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι πολυετής, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Η βοήθεια που μας παρέχεται από την εθελοντική αιμοδοσία είναι αρκετά σημαντική. Πάντα προσβλέπουμε στη βοήθεια αυτή, η οποία καλύπτει μεγάλες ανάγκες. Οι οποίες είναι έτσι και αλλιώς είναι μεγάλες για τη μετάγγιση των ασθενών μας».

Μάλιστα ένας από τους εθελοντές, μιλώντας για την κίνηση αυτή έκανε και το δικό του κάλεσμα στον κόσμο για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα είναι στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, τονίζοντας: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, που έδωσαν τη ζωή τους για την ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός και εμείς να δώσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, αλλά και στον εαυτό μας γιατί είναι μία διαδικασία αναζωογονητική για τον εαυτό μας».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24