Ακόμα μία φορά η αντικειμενικότητα πέταξε για ορισμένους, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ, να θυμίσουμε τα γεγονότα...

Βγήκε ο γνωστός Βόθρος του Βορρά να μας μιλήσει για κρατική παρέμβαση και ανακούφιση της κυβέρνησης για την λογική αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός Παναιτωλικός. Φυσικά σαν Βόθρος ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει ανακούφιση αφού εκεί μέσα ανακατεύονται και το DNA τους το εκφράζει. Φυσικά όταν από την Δευτέρα τα δικά τους παιδιά ανέβαλαν τον αγώνα του αφεντικού τους με την ΑΕΚ έχοντας μαντικές ικανότητες για τον καιρό της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ ήταν απόλυτα φυσιολογικό αφού  ΜΠΑΟΚ είσαι πως θα ταλαιπωρηθείς όταν έχεις και ντέρμπι την Κυριακή  με τον δυνάστη σου.   Για να δούμε πως καταγράφηκε αυτή η απόφαση.

Έτσι απλά ανάλαφρα ο καταγράφετε σαν κάτι το φυσιολογικό να αναβάλλεται από τη δική τους ΕΠΟ το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά το άλλο ματς λίγα χιλιόμετρα ποιο πέρα να γίνεται κανονικά. Όμως σήμερα μια παρόμοια απόφαση από την Πολιτεία που ξεφτιλίζει πλέον την προσωρινή ΕΠΟ  των δικών τους παιδιών είναι σκάνδαλο….

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Εδώ καθάρισε η κυβέρνηση σύμφωνα με τον Βόθρο την Δευτέρα ρε Καρντάσια ποιος καθάρισε; Καθάρισε η ΕΠΟ και ανακουφιστήκατε. καθάρισαν οι Βλαχοδήμαρχοι που βρίσκονται υπό έλεγχο ή καθάρισε ο κ Νίκας που απολογήθηκε στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης.

Από αποφάσεις που δημοσιεύονται στην εφημερίδα της Κυβέρνησης εσείς ξέρετε πολύ καλά άλλωστε πρέπει να δοθεί μια απάντηση συγκεκριμένη.

Τελικά ποιος καθάρισε βρε εργαλεία η κυβέρνηση για τον Ολυμπιακό που φτιάχνει τα γήπεδά σας από τα χρήματα του ταμείου ανάκαμψης ή κυβερνήσεις  που σας χάρισαν το Παλατάκι και διαμαρτυρόσαστε γιατί δεν σας πληρώνουν την ΔΕΗ και το νερό. Τελικά μάλλον καθάρισε το κράτος που σας άνοιξε τις Τράπεζες Σάββατο για εκείνες τις επιταγές ή μαλλον καλύτερα για την πολιτεία που έβγαλε απόφαση ο αθλητικός δικαστής στις 3 τα ξημερώματα όταν κοιμηθήκαμε με κεκλεισμένων των θυρών και ξυπνήσαμε με καμία τιμωρία και τυπωμένα εισιτήρια.

Ακριβώς αυτό το κράτος ανέβαλε το Ολυμπιακός Παναιτωλικός και σας πήγε κόντρα στα σχέδια ο ταλαιπωρημένος Ολυμπιακός να έρθει στην Τούμπα με ένα ακόμα παιχνίδι πριν την Τούμπα.  Σε αυτή την ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο τίποτα δεν ξεχνιέται όσο και αν τα Ρούβλια κόπηκαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Να μιλά ο Βόθρος για ανακούφιση και αδικία είναι σαν τον τίτλο της  ταινίας του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη “Αν ήταν το πουλί βιολί¨.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24