''Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει'', είναι το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το οποίο υπενθυμίζει στους φιλάθλους της, πως πρέπει να συμπεριφερθούν στο σημερινό παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊκσάκης», για την 6η αγωνιστική των Play off της Super League. Mε όπλο τον κόσμο του, ο Θρύλος θέλει να πετύχει μία νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το μήνυμα ”Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει”, υπενθυμίζει στους φιλάθλους της, που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο για τον σημερινό αγώνα, πως πρέπει να συμπεριφερθούν, για να μη κινδυνέψει η ομάδα αλλά και οι ίδιοι.

Ακόμα δεν ανέλαβε… θέλει και νίκη στο ντέρμπι ο Κόντης!
Ακόμα δεν ανέλαβε… θέλει και νίκη στο ντέρμπι ο Κόντης!

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ:

Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:

  • Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο .
  • Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.
  • Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).
  • Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.

Δείτε τη δημοσίευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24