Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media του για το πρόβλημά του στα μάτια του, συνοδεύοντας μία φωτογραφία με τα παιδιά του

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media του για το πρόβλημά του στα μάτια του, συνοδεύοντας μία φωτογραφία με τα παιδιά του.

Δείτε την ανάρτηση και το πρώτο μήνυμα του Ομάρ, μετά το ατύχημα που είχε:

«Όπως ξέρετε είχα ένα ατύχημα την Πρωτοχρονιά. Ήθελα απλά να περάσω ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά μου με τη γυναίκα μου και υπήρξε αυτό το συμβάν με το ατύχημα. Ξέρω πως ανησυχείτε για μένα, όμως κάποιες φορές ο Θεός μας δοκιμάζει. Πιστεύω ότι θα περάσω αυτήν τη δοκιμασία χάρις στις προσευχές σας.

Γίνομαι καλύτερα. Έχω εξαιρετική και πολύ καλή επαγγελματική φροντίδα και κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Έχουμε ακόμα κάποιες προκλήσεις μπροστά μας αλλά θα γυρίσω πιο δυνατός. Αυτό είναι υπόσχεση. Σας καλώ να συνεχίσετε να με έχετε στις σκέψεις και τις προσευχές σας. Ευχαριστώ όλους όσοι προσευχήθηκαν για μένα, που μου έστειλαν θετική ενέργεια και ωραία μηνύματα και με έκαναν να αισθάνομαι ότι είναι δίπλα μου. Όλα αυτά σημαίνουν πολλά για μένα».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24