Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Ζενίτ με 84-78, με ένα από τα χθεσινά προβλήματα να είναι η αμυντική λειτουργία και του Χασάν Μάρτιν...

Ο Ολυμπιακός από το 6-2, έπεσε στο 6-3. Γνώρισε την ήττα από την Ζενίτ, αλλά ένα από τα βασικά προβλήματα για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Χασάν Μάρτίν.

Μπορεί να έβαλε 7 πόντους, αλλά στο πίσω μέρος του γηπέδου δέχτηκε 17 (!!!) και σίγουρα αν το πάρουμε αναλογικά μόνο καλό δεν μας έκανε.

Ολυμπιακός: Στη Σερβία θα βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Ολυμπιακός: Στη Σερβία θα βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο Χασάν Μάρτιν δεν είναι τωρινό νέο ότι με την άμυνα έχει ένα θέμα. Πλέον όμως και με τους συνεχόμενους τραυματισμούς που έχει δεν είναι σε καμία περίπτωση ούτε στο 50% από όσα έκανε πέρυσι.

Οι «ερυθρόλευκοι» για αυτό τον λόγο απέκτησαν τον Κουίνσι Έισι. Ένας παίκτης ο οποίος εφόσον μπει σε κανονικούς ρυθμούς θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις. Τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Δεν φοβάται να πάει στην μπάλα, ενώ ένα από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζει είναι το πάθος και η δύναμή τιυ εντός παρκέ. Με την άφιξη του νέου ψηλού των Πειραιωτών, όλοι ευελπιστούν ο Μάρτιν να ταρακουνηθεί. Ίσως να τον αναγκάσει κι όλας και ο Κουίνσι σε αυτό το κομμάτι. Σε διαφορετική περίπτωση δεν νομίζουμε ότι θα συνεχίσει εφόσον βρει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ρυθμό.

Αυτή τη στιγμή και δεδομένα από την αρχή της χρονιάς πρώτη επιλογή είναι ο Φαλ, ενώ σαν δεύτερη λύση είναι ο Ζαν Σάρλ. Ο Γάλλος αυτό που μπορεί να δώσει το δίνει. Μάλιστα το δίνει και με το παραπάνω.

Σκεφτείτε τώρα με Φαλ, από πίσω Κουίνσι Έισι και σαν τρίτη επιλογή Ζαν Σάρλ. Με αυτά τα δεδομένα που θα βρει χρόνο ο Χασάν Μάρτιν; Μιλώντας πάντα με τα αμυντικά προβλήματα που έχει και με τους συνεχόμενους τραυματισμούς.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24