Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζει τον Κώστα Φορτούνη ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδο. Τι συμβαίνει και τι αναμένεται να γίνει με τον Φορτούνη;

Αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως ο Κώστας Φορτούνης δε θα πρέπει να φύγει. Αρκετοί είναι εκείνοι παράλληλα που αν δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί και τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν και ποτέ. Ναι, ο Φορτούνης είναι παίκτης που υπό προϋποθέσεις ίσως να έπαιζε και βασικός, αλλά. Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, το οποίο τα διαγράφει όλα.

Τέλος Ιουλίου φτάσαμε και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έχει βρει ακόμα ομάδα. Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν θα τον αφήσει να πάει σε ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ενώ δεν αποκλείεται εφόσον φύγει να μπει και ειδικός όρος ώστε να μην το δούμε σε ανταγωνιστική ομάδα. Πολύ ορθό και λογικό δεν νομίζεται; Ακόμα όμως ομάδα δεν έχει βρει και το μεγάλο ερώτημα για το μέλλον του παραμένει ανοιχτό.

Πασχαλάκης… με τις ευλογίες του Μίτσελ!
Πασχαλάκης… με τις ευλογίες του Μίτσελ!

Οι προτάσεις που αυτή τη στιγμή είναι υπαρκτές έρχονται μέσω… Τουρκίας. Εκεί η Γαλατάσαράι τον διεκδικεί παρέα με την Φενέρμπαχτσέ. Η 2η έχει περισσότερες πιθανότητας, αλλά ακόμα δεν μπορεί να κάνει πολλά, μιας και στη συγκεκριμένη θέση έχει τόσο τον Οζίλ, όσο και τον Πέλκα. Αναμένει να δει πως θα εξελιχθεί η μετακίνηση του Πέλκα στην Χάλ, του Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να κάνει κίνηση και να τον αποκτήσει.

Το ενδιαφέρον της Φενέρ με λίγα λόγια είναι το πιο ζωντανό. Από Ελλάδα ακούστηκε το ενδιαφέρον του Άρη πως τον θέλει για δανεικό, αλλά αυτό δεν πολύ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό τόσο, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν η πώληση προς Τουρκία μοιάζει πιο ορατή από ποτέ.

Με λίγα λόγια; Κώστας Φορτούνης… ώρα μηδέν!

Ολυμπιακός: Με τέτοιο Φορτούνη τρίβει τα χέρια του ο Μίτσελ!
Ολυμπιακός: Με τέτοιο Φορτούνη τρίβει τα χέρια του ο Μίτσελ!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24