Ο Ολυμπιακός απόψε έζησε μια από τις χειρότερες σφαγές του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια των Παπαπέτρου και Γκορτσίλα στο Βόλο.

Ο Ολυμπιακός απόψε στο Πανθεσσαλικό δεν έπρεπε να κερδίσει. Αυτός ήταν φαίνεται ο σκοπός των κυρίων Παπαπέτρου και Γκορτσίλα. Και το κατάφεραν, αφού με κάθε πιθανό τρόπο προσπαθούσαν να ακυρώσουν τα γκολ των «ερυθρολεύκων» και δεν έδιναν οφθαλμοφανή πέναλτι υπέρ τους.

Υπάρχουν τρεις ξεκάθαρες περιπτώσεις όπου ο Παπαπέτρου ή ο Γκορτσίλας από το VAR θα έπρεπε να έχουν δείξει την άσπρη βούλα.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (2-1): Αλύγιστος Θρύλος, με μαγκιά κι ανατροπή!
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (2-1): Αλύγιστος Θρύλος, με μαγκιά κι ανατροπή!

Το πέναλτι στο 22ο λεπτό: Σπρώξιμο εντός περιοχής από τον αμυντικό του Βόλου πάνω στον Ελ Κααμπί. Δεν πάει πάνω στη μπάλα και με αυτή του την ενέργεια ρίχνει στο έδαφος τον Μαροκινό που έχει τη μπάλα στα πόδια του.  Δεν συγκίνησε τον διαιτητή, ούτε και τον VARίστα που ούτε καν έλεγξε την φάση.

Το πέναλτι στο 59ο λεπτό: Ο αμυντικός του Βόλου βρίσκει τη μπάλα με το χέρι του μέσα στη μεγάλη περιοχή. Το χέρι του βρίσκεται ψηλά, σε αφύσικη θέση, επηρεάζει τη πορεία της μπάλας και θα έπρεπε να έχει δοθεί πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων». Ωστόσο, ξανά οι Παπαπέτρου και Γκορτσίλας δεν πείστηκαν και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Το πέναλτι στο 82ο λεπτό: Αμυντικός της ομάδας του Βόλου κρατάει τον Ιμπόρα από τον ώμο μέσα στη μεγάλη περιοχή. Δεν είναι σε θέση να απομακρύνει τη μπάλα, απλώς παρεμποδίζει με παράβαση τον Ισπανό από το να έρθει σε επαφή με αυτή. Τον ανατρέπει και ξανά, αντί να έχουμε πέναλτι για τον Ολυμπιακό, η φάση ολοκληρώθηκε σαν να μη συνέβη τίποτα…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24