Ο Ολυμπιακός στάθηκε αρκετά άτυχος, καθώς μετά τον Φορτούνη, έχασε για μεγάλο διάστημα και τον Τικίνιο. Όμως, δεν έχει να φοβάται κάτι καθώς διαθέτει δύο ακόμη εκτελεστές!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί στην Αυστρία το βασικό σκέλος της προετοιμασίας του, δίνοντας εκεί κάποια φιλικά. Η ομάδα μας «λαβώθηκε» για ακόμη μια φορά, καθώς μετά τον Κώστα Φορτούνη έχασε και τον Τικίνιο Σοάρες.

Φυσικά, ευχή όλων μας είναι να γυρίσει δυνατός την ώρα που πρέπει ο Βραζιλιάνος. Όμως, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να φοβάται, διότι απόντος του Τικίνιο, διαθέτει δύο υπερόπλα για τη γραμμή κρούσης.

Ο ίδιος ο κόσμος του ΠΑΟΚ βράζει: «Σαββίδη αν δεν πάρεις μέτρα και δεν στείλεις κάποιους στη Β’ ομάδα πάει να πει ότι είσαι και εσύ στο κόλπο!»
Ο ίδιος ο κόσμος του ΠΑΟΚ βράζει: «Σαββίδη αν δεν πάρεις μέτρα και δεν στείλεις κάποιους στη Β’ ομάδα πάει να πει ότι είσαι και εσύ στο κόλπο!»

Τους αρχισκόρερ Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε τί μπορούν να κάνουν αμφότεροι. Με τον Αιγύπτιο να έχει ξεκινήσει από την προετοιμασία φορτσάτος!

Ο Πορτογάλος είχε σκοπό να δουλέψει αρκετά με τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο στην επίθεση. Τα πλάνα του για μεγάλο διάστημα ανατράπηκαν, όμως θα το κάνει στην πορεία. Το σίγουρο είναι πως δεν ανησυχεί κι ιδιαίτερα για την επίθεση, καθώς διαθέτει δύο υπερόπλα!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24