Ο Ολυμπιακός έχει μπει ήδη στην επόμενη μέρα και πλέον όλα βένουν σε ρυθμούς με τον νέο τεχνικό πλέον να μετράει μέρες για να πιάσει λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει την χρονιά, εδώ και μέρες. Πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα, εκεί που θέλει και όλοι βασικά θέλουμε να βγει πιο δυνατός. Άλλωστε οι πρώτες κινήσεις αυτό δείχνουν.

Ξεκίνησε σωστά την προετοιμασία του, φέρνοντας πρώτα τεχνικό Διευθυντή και εκείνος θα επιλέξει τον προπονητή που θα έρθει. Μάλιστα σε αυτή τη θέση έφεραν έναν άνθρωπο όπως ο Κορδόν. Έναν σπουδαίο άνθρωπο, με πλούσια εμπειρία ο οποίος ήταν τρομερή έκπληξη που ήρθε.

Απάντηση Θύρας 7: «ΨΕΥΤΟΟΠΑΔΟΙ, κότες και ρουφιάνοι Γιαννιώτες»
Απάντηση Θύρας 7: «ΨΕΥΤΟΟΠΑΔΟΙ, κότες και ρουφιάνοι Γιαννιώτες»

Οι βάσεις μπήκανε και πλέον ο Ολυμπιακός αναμένει προπονητή ώστε να βάλει τις βάσεις για την δική του προετοιμασία. Αυτό που είναι γνωστό ότι το πρώτο παιχνίδι θα το δώσει 10 Αυγούστου, στον 3ο προκριμματικό του Europa League.

Εδώ όμως υπάρχει ένα «αλλά». Η Ρόμα παίζει στο τελικό του Europa με την Σεβίλλη. Αν το κατακτήσει, αυτόματα ο Ολυμπιακός θα πάει στα play off του Europa και με αυτό το τρόπο θα γλιτώσει έναν γύρο. Με δεδομένο όμως ότι η Ρόμα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση αυτό μοιάζει με… θαύμα.

Οι άνθρωποι και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού αυτό το έχουν βάλει στην άκρη, δίχως να το έχουν ως βάση ότι θα συμβεί. Και καλά πράττουν. Αν γίνει καλός να έρθει. Πάντως όλοι έχουν στο μυαλό τους ότι ξεκινάει η ομάδα από τον 3ο προκριμματικό και… βλέπουμε.

Αν γίνει το «θαύμα» πάντως καλός ας έρθει…

«Έκπληξη» με Μιχάιλιουκ και… Ολυμπιακό! (vid)
«Έκπληξη» με Μιχάιλιουκ και… Ολυμπιακό! (vid)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24