Ο Ολυμπιακός κατέθεσε την προσφυγή στο CAS για την απόφαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και περιμένει την ημερομηνία εκδίκασης.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημα την προσφυγή του στο CAS για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η έφεση των Πειραιωτών για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε απορριφθεί, αλλά στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να πάνε το θέμα στο CAS. Εκεί όπου θα κριθεί οριστικά και με κάθε επισημότητα το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (2-1): Αλύγιστος Θρύλος, με μαγκιά κι ανατροπή!
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (2-1): Αλύγιστος Θρύλος, με μαγκιά κι ανατροπή!

Οι «ερυθρόλευκοι» συγκέντρωναν τα απαραίτητα στοιχεία από τη βραδιά του αγώνα αλλά και τα γεγονότα των επόμενων ημερών έτσι ώστε ο φάκελος να είναι πλήρως τεκμηριωμένος. Αφού συγκεντρώθηκαν οι πληροφορίες και ολοκληρώθηκε η δημιουργία του φακέλου, κατατέθηκε την Πέμπτη. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, περιμένουμε να οριστεί και η ημερομηνία της εκδίκασης.

Η διαδικασία που ακολουθεί το CAS:

Οι διαδικασίες δεν είναι γρήγορες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το CAS έχει περιθώριο τριών μηνών από την μέρα που θα καταταθεί ο φάκελος στο δικαστήριο.

Παρ’όλα αυτά υπάρχει περίπτωση να δοθεί περιθώριο ενός ακόμη μήνα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης. Δηλαδή μπορεί η εξέταση της υπόθεσης να ολοκληρωθεί μετά από τέσσερις μήνες αντί για τρεις.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24