Αναμένονται εξελίξεις για τον Ολυμπιακό σχετικά με τις υποθέσεις των Γκάρι Ροντρίγκες-Δημήτρη Σιόβα.

Ο Ολυμπιακός δεν μας έχει συνηθίσει να αγοράζει παίκτες, κατά την περίοδο των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Όμως, φέτος αυτό θα αλλάξει, καθώς οι Πειραιώτες έχουν μπει γερά για την απόκτηση των Γκάρι Ροντρίγκες και Δημήτρη Σιόβα. Μάλιστα, στις επόμενες ώρες θα έχουμε και εξελίξεις επίσημα.

Η αγορά των ελεύθερων παικτών είναι ανοικτή ως και τις 17 Σεπτέμβρη. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά για τις τελικές αποφάσεις. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτήν τη στιγμή, οι πιθανότητες είναι υπέρ του να υπάρχει προσθήκη στο ρόστερ του Θρύλου.

Ολυμπιακός: «Σκέψεις» για κίνηση με Τάρικ Μπλάκ!
Ολυμπιακός: «Σκέψεις» για κίνηση με Τάρικ Μπλάκ!

Στην περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Έλληνας αμυντικός θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ υπήρχαν προτάσεις από την Ισπανία, με τη στάση του… έδειξε Ελλάδα!

Εξετάζονται αρκετά, δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ο «γάμος» δύσκολα θα χαλάσει.

Σχετικά με την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει μια συμφωνία στο χρονικό κομμάτι, διετές συμβόλαιο, αλλά εκεί που χαλάνε τα πράγματα είναι το οικονομικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός προσφέρει κάπου στο 1.1 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να ζητά παραπάνω. Το αν θα γεφυρωθεί ή όχι, θα φανεί τις επόμενες ώρες. Αν οι δύο πλευρές δείξουν την επιθυμία να συνεργαστούν, τότε θα οδηγηθούμε σε συμφωνία. Όμως, με τις μεταγραφές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24