Ολυμπιακός: Φιέστα με τον ΠΑΟΚ την προτελευταία αγωνιστική!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα και μαθηματικά πλέον. Το μόνο που απομένει; Να σηκώσει το πρωτάθλημα στον 7ο ουρανό και να μπει στη τροπαιοθήκη μας...


Ο Ολυμπιακός έχει πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Το κατέκτησε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπου επικράτησε με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πλέον όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι άνευ σημασίας. Αδιάφορα και απλά θα είναι μία πρώτης τάξης προετοιμασίας για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Κυπέλλου.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η φιέστα θα γίνει την προτελευταία αγωνιστική στο γήπεδό μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο τρόπος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός. Περισσότερες λεπτομέρειες σίγουρα θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες ώστε να φανεί και με τι τρόπο ο κόσμος θα μπορεί να πανηγυρίσει με την καρδιά του το πρωτάθλημα.

Όλοι το δικαιούνται ειδικά με αυτές τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε με την Πανδημία και οι χαρές που μας χαρίζει ο σύλλογος είναι μία διέξοδος μοναδική…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης