Ο Ολυμπιακός, όπως είχε προαναγγείλει, κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου κατά της Superleague για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ο ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Superleague, με τους Πειραιώτες να ψηφίζουν κατά στη σχετική ψηφοφορία που έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου. Οι ερυθρόλευκοι  μάλιστα είχαν προαναγγείλει ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης που πάρθηκε στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε πράξη όσα είχε προαναγγείλει, και κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου κατά της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η προσφυγή τους θα εξεταστεί στο πλαίσιο συνεδρίασης που θα λάβει χώρα στις 5 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα.

Πέναλτι – ντροπή από τον Ευαγγέλου! (pics)
Πέναλτι – ντροπή από τον Ευαγγέλου! (pics)

Η ανακοίνωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου:

Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24