Η Θύρα 7, μέσω ανάρτησης της στα social media, καλεί τους οπαδούς της ομάδας, που θα βρεθούν στο πέταλο των οργανωμένων, στο αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, να δημιουργήσουν κάτι.. διαφορετικό, ''βάφοντας'' το πέταλο ερυθρόλευκο.

Η Θύρα 7, διαχρονικά, παρουσιάζει ωραίες και καινοτόμες ιδέες. Μία τέτοια, λοιπόν, θέλει να εφαρμόσει και αύριο, ”βάφοντας” το πέταλο των οργανωμένων ερυθρόλευκο.

Η Θύρα 7, μέσω ανάρτησης της στα social media, καλεί όσους θα βρεθούν, στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις θύρες 3, 4 και στην 5 μέχρι τον οργανωτή να φορέσουν κόκκινα χρώματα, και όσοι καθίσουν δεξιά του οργανωτή στην θύρα 5 και στις θύρες 6 και 7 να φορέσουν άσπρα χρώματα.

Με αυτό τον τρόπο, το πέταλο θα βαφτεί ερυθρόλευκο, στα χρώματα του Θρύλου, δημιουργώντας, για ακόμη μια φορά, κάτι εντυπωσιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!
Στον αγώνα με τον παοκ πάμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και να βάψουμε το πέταλο μας στα χρώματα του θρύλου μας (κόκκινο – άσπρο).
1)Θύρες 3,4 και 5 μέχρι τον οργανωτή ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ η ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΤΕΡ.
2)Θύρες 5,6 και 7 μέχρι τον οργανωτή ΟΛΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ή ΑΣΠΡΟ ΦΟΥΤΕΡ
(βλ. Φώτο).
Πρόκειται για μια χωρογραφία, η οποία εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά και για αυτό θα ήταν καλό να τηρηθεί αυστηρά ο “κώδικας ντυσίματος”
ΥΓ. Όσον αφορά το ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ, μπορείτε να φορέσετε μια μπλούζα ανεξαρτήτως περιεχομένου αρκεί να είναι ΑΣΠΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
Σχετικά με το κόκκινο γνωρίζουμε ότι όλοι έχετε μια του Ολυμπιακού ώστε να φέρετε από το σπίτι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24