Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας που ήταν για τη θύρα 19, ενώ ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για τις θύρες 9, 11 και 17.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αυξημένη ζήτηση, με τους φιλάθλους της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να εξαντλούν τα εισιτήρια διαρκείας που ήταν για τη θύρα 19, ενώ ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για τις θύρες 9, 11 και 17.

Η πλειοψηφία του κόσμου έχει επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές και η διάθεση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με αυξημένους ρυθμούς, με τον κόσμο να κόσμο να στέκεται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές.

Ο ίδιος ο κόσμος του ΠΑΟΚ βράζει: «Σαββίδη αν δεν πάρεις μέτρα και δεν στείλεις κάποιους στη Β’ ομάδα πάει να πει ότι είσαι και εσύ στο κόλπο!»
Ο ίδιος ο κόσμος του ΠΑΟΚ βράζει: «Σαββίδη αν δεν πάρεις μέτρα και δεν στείλεις κάποιους στη Β’ ομάδα πάει να πει ότι είσαι και εσύ στο κόλπο!»

Με τους ρυθμούς που συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων μάλιστα αναμένεται σύντομα να γεμίσουν και οι θύρες 9, 11 και 17, με τους φίλους του Ολυμπιακού να αποκτούν μόνιμη θέση στο φαληρικό γήπεδο, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί ανυπομονούν για την έναρξη του πρωταθλήματος και για τις μεγάλες μάχες που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Μαζί, κόσμος και ομάδα, με τους οπαδούς να έχουν τη δυνατότητα να δουν και πάλι από κοντά τα ματς των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού συνεχίζεται καθημερινά με τους γνωστούς τρόπους, ηλεκτρονικά και από το Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24