Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεκτείνοντας την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού ανάλυσης Hudl

Η Ακαδημία των ερυθρόλευκων πραγματοποίησε workshop, με την εταιρεία Hudlh, για την ανάπτυξη της ανάλυσης των αγωνιστικών του τμημάτων! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει, να παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό και να βρίσκει νέους τρόπους, για να ξεφύγει από τους «διώκτες» του, παραμένοντας στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ακαδημία:

Live Streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!
Live Streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

«Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεκτείνοντας την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού ανάλυσης Hudl, πραγματοποίησε workshop τις προηγούμενες μέρες. Στόχοι της συνάντησης ήταν η βελτίωση της διαδικασίας ανάλυσης των αγώνων και των προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων, η ενοποίηση της διαδικασίας ανάλυσης μεταξύ πρώτης ομάδας, Β’ ομάδας και ακαδημίας και η υποστήριξη του project “Tomorrow’s Legends” που πρόσφατα ανακοινώθηκε με επικεφαλής τον κ. Συλαϊδόπουλο.

Από τη Hudl παρευρέθηκαν οι κκ Γιώργος Meincke-Βασιλόπουλος (Εκπρόσωπος Hudl στη νότια Ευρώπη) και Αχιλλέας Vanger (Ειδικός Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Ευρώπη) ενώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και οι αναλυτές της Β’ ομάδας και της ακαδημίας.»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24