Την ίδια στιγμή που όλοι οι άλλοι μάθαιναν τους αντιπάλους τους στα προκριματικά, ο Ολυμπιακός, «απείχε» από τη διαδικασία της κλήρωσης.

Ημέρα κληρώσεων για τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η σημερινή. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους αφού μπήκαν πρώτοι και… καλύτεροι στις κληρώσεις που διενεργήθηκαν.

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από το μαγικό βράδυ της 29ης Μαΐου, όπου και οι τρεις τους καθήμενοι αναπαυτικά στον καναπέ τους, παρακολουθούσαν τον Θρύλο να σηκώνει το ευρωπαϊκό μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Άμπι και Ρέτσος εγγυώνται για την άμυνα του Θρύλου!
Άμπι και Ρέτσος εγγυώνται για την άμυνα του Θρύλου!

Οι τρεις μαζί λοιπόν, για τους οποίος ο βόθρος είχε γράψει στο ξεκίνημα της σεζόν που ολοκληρώθηκε το… αμίμητο «Όλοι πρώτοι αήττητοι και ο Ολυμπιακός… χώρια», ένα ακόμα άρθρο για το οποίο ξευτιλίστηκε εκκωφαντικά, σήμερα μπήκαν στη κληρωτίδα της UEFA και θα δώσουν καλοκαιριάτικα τη μάχη για να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός, «απείχε» από τη διαδικασία της κλήρωσης αφού ως πρωταθλητής του Conference League, ως κάτοχος δηλαδή ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΥΠΑΣ (της μοναδικής στην Ελλάδα), εξασφάλισε την απευθείας παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο βόθρος θα μπορούσε να ετοιμάσει ένα άρθρο, όπως αυτό που μας έχει προσφέρει άφθονο γέλιο, με τίτλο…

«Όλοι πρώτοι στην κλήρωση και ο Ολυμπιακός… χώρια».

Καλό καλοκαίρι και καλή τύχη στα προκριματικά, θα την χρειαστείτε!

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24