Κάποιος έπρεπε να φωτογραφήσει το πιο ανεπιτήδευτα και αυθεντικά cool μοντέλο της Ελλάδας.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο videoclip της μεγάλης επιτυχίας «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού. Το τραγούδι που ακόμη και να προσπαθούσες να το αποφύγεις, εκείνο θα σ’ έβρισκε από μόνο του. Στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, στα Instagram stories των φίλων σου ή θα στο σιγοτραγουδούσε η κοπέλα σου ψιθυριστά στο αυτί.

Ωστόσο, ακόμη κι ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν τα πάνε ιδιαιτέρως καλά με την ελληνική pop μουσική, το videoclip είναι μία άλλη ιστορία. Γνώρισε την καθολική αποδοχή –ειδικά του ανδρικού κοινού- και η αιτία ακούει στο όνομα Kirsten Ciel Lauder.

Το μοντέλο με καταγωγή από Ελλάδα και Σκωτία περνάει τον χρόνο της ανάμεσα σε Γλυφάδα και Χαβάη, δηλώνει bikini model και διατηρεί έναν αψεγάδιαστο λογαριασμό στο Instagram με 29.300 followers.

Με την Kirsten, είχαμε την ευλογία να συνεργαστούμε στο πρώτο φωτογραφικό Workshop του ελληνικού Playboy, αποτελώντας την μούσα μας στο διήμερο σεμινάριο φωτογραφίας. Ένα σεμινάριο όπου ο καταξιωμένος φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης αποκάλυψε τις δικές του τεχνικές ως εισηγητής και μεταξύ άλλων φωτογράφισε την Kirsten σ’ ένα μοναδικό shooting που μπορείς να το δεις στην παρακάτω gallery.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24