Τα χειροκροτήματα στον Μαρινάκη, οι «στρατευμένοι» δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού και το SDNA που παραδοσιακά τροφοδοτεί με στελέχη τα πιο «σκληρά» πόστα συγκεκριμένων μεγάλων ΠΑΕ. Η Αθλητική διαπλοκή εξηγεί τα αυτονόητα...

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε σε μία εφημερίδα που στηρίζει τον Ολυμπιακό έχοντας κερδίσει εκατομμύρια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει συνδράμει ούτε ένα μπουκάλι πορτοκαλάδα στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα site που ανήκει σε Ρώσο και λασπολογεί λέγοντας ψέματα. Η αναφορά αυτή προκάλεσε αμηχανία σε πολύ κόσμο.

Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν ήταν το SDNA που έκανε λόγο για… διάγγελμα Μαρινάκη για τα μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα το πορτοκαλί site φανερά ενοχλημένο, επανήλθε με νεότερο άρθρο όπου αναφέρθηκε στα χειροκροτήματα μετά το τέλος της παρουσίασης του Μίτσελ αναφέροντας ότι είναι περίεργο να αποθεώνουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι τον πρόεδρο μίας ομάδας. Ναι καλά διαβάσατε!

Μιλάμε για το site που τροφοδοτεί συγκεκριμένες ΠΑΕ της χώρας με επαγγελματικά στελέχη στις θέσεις της επικοινωνίας και κομπάζει για αυτό τόσο απροκάλυπτα, ώστε ο διευθυντής του έγραψε άρθρο με τίτλο «ΙΕΚ SDNA»!

Θέλετε να θυμηθούμε;

  • Ο ρεπόρτερ και blogger θεμάτων ΠΑΕ ΑΕΚ του SDNA Τάσος Τσατάλης ανέλαβε φέτος τον Ιούλιο υπεύθυνος στο γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ!
  • Ο ρεπόρτερ και blogger της θεμάτων ΚΑΕ Παναθηναϊκός του SDNA Δημήτρης Κοντός ανέλαβε τον Ιούλιο του 2021 διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
  • Ο blogger θεμάτων ΠΑΕ Παναθηναϊκού του SDNA Νικόλας Βασιλαράς ανέλαβε τον Μάρτιο του 2021 διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Και οι περιπτώσεις δημοσιογράφων του SDNA που βρέθηκαν σε θέσεις επικοινωνίας συγκεκριμένων ΠΑΕ δεν έχουν τέλος! Σταμάτης Γαρρής (γραφείο Τύπου ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Γιάννης Σαπουντζάκης (γραφείο Τύπου ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Μάριος Τριβιζάς (γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ), κ.α.

Με λίγα λόγια, στο SDNA δήθεν σοκάρονται που ανεξάρτητοι λειτουργοί της δημοσιογραφίας χειροκροτούν τον πρόεδρο μίας ΠΑΕ (Μαρινάκης), όταν οι δικοί του δημοσιογράφοι τροφοδοτούν τα πιο σκληρά επικοινωνιακά πόστα των μεγάλων ΠΑΕ που είναι αντίπαλοι του Ολυμπιακού!

Φυσικά καλά κάνουν οι άνθρωποι και έχουν κάθε δικαίωμα να καμαρώνουν κιόλας. Αλλά όταν, μετά από τέτοιο παρελθόν, υποδύεσαι τον σοκαρισμένο για κάποια χειροκροτήματα, αυτό δείχνει (πέραν της αντίφασης),  την αμηχανία και την ενόχληση που υπάρχει.

Και είναι διπλά αστείο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού είναι τόσο… «στρατευμένοι» που η βασική ενόχληση του Μαρινάκη αφορούσε τη στάση που κρατάει εφημερίδα του Ολυμπιακού! Ή αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα από τα site που στηρίζει σθεναρά τις θέσεις της ομάδας είχε ως αρθρογράφο τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Καταπιείτε την ενόχλησή σας. Καμιά φορά η αλήθεια πονάει.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24