Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

Οι “δράκοι” του Βαγγέλη!

Ο Red On Air γράφει για το thrylos24.gr για τον ηγέτης μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και το όραμα για έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ολυμπιακό...


κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Ο Ζόρζε Νούνο Πίντο ντα Κόστα κέρδισε για 15η φορά (!) τις εκλογές για την προεδρία της Πόρτο, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται από το 1982 και, εφόσον εξαντλήσει τη νέα του θητεία (λήγει το 2024), θα συμπληρώσει 42 ολόκληρα (και διαδοχικά) χρόνια στο τιμόνι των Δράκων. Ένας πρόεδρος που ήταν ΠΑΝΤΑ το πρότυπο για κάθε ομάδα και όνειρο για κάθε οπαδό επάνω σε αυτό τον πλανήτη.

Αυτό που τον έκανε διαφορετικό και ξεχωριστό ήταν ο τρόπος που έφτιαξε και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ την ομάδα της Πορτογαλίας, εδώ στην Ελλάδα ήταν το παράδειγμα και το βασικό επιχείρημα σε συζητήσεις με αυτούς που έλεγαν ΜΑ εδώ είμαστε μια μικρή αγορά, Μια μικρή Χώρα, ΔΕΝ μπορούμε να τα βάλουμε με τους μεγάλους, ΔΕΝ υπάρχουν λεφτά και άλλα τέτοια συναφή.

Θυμάμαι ΑΠΕΙΡΕΣ βραδιές να λέμε από το μικρόφωνο του RoA ότι ο δρόμος για τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες του ΘΡΥΛΟΥ είναι ένας και λέγεται ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ και ΠΟΡΤΟ. Πάντα πίστευα πως αυτό που έχει να κάνει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν να ακολουθήσει το πλάνο του Πορτογάλου που δεν ήταν άλλο από το να έχει ένα δίκτυο ανθρώπων παντού στον πλανήτη,πολύ καλές συνεργασίες με μεγάλα γραφεία μάνατζερ και να αποκτά άσημους νεαρούς με φουλ φιλοδοξίες,που θα τους δώσει την ευκαιρία και αυτοί να λάμψουν αλλά και παράλληλα να κερδίσει από αυτή την φιλοδοξία ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ .

Καθώς και λεφτά θα κερδίσεις, αφού θα τους αγοράζεις φτηνά και θα τους μοσχοπουλάς, αλλά και Ευρωπαϊκές μεγάλες βραδιές του ΘΡΥΛΟΥ,καθώς από εκεί ανεβαίνουν τα κασέ και κλείνονται τα μεγάλα κόλπα.Λέγαμε λοιπόν εκείνα τα βράδια στο ραδιόφωνο του REDonAIR πως ο προηγούμενος Πρόεδρος ο Σωκράτης λόγω ηλικίας και άλλων ενδιαφερόντων δεν κοίταξε ΠΟΤΕ αυτό το ενδεχόμενο, και η μοναδική ελπίδα μας να ζήσουμε το όνειρο της Ευρωπαϊκής καταξίωσης μεταφερόταν μόνο στον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς και νέος είναι και φιλόδοξος και όνειρα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ο κάθε απαιτητικός οπαδός της ΟΜΑΔΑΣ.

Πλέον ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ξεκάθαρο σε φίλους και εχθρους πως έχει ξεφύγει απο την Ελληνική νοοτροπία και έχει μπει στις ράγες και στον δρόμο που χάραξε ο τεράστιος ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ και έχει κάνει ξεπατικωτούρα ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και πιθανόν να το πάει και ακόμα παραπέρα γιατί και νεότερος είναι και το ποδόσφαιρο αλλάζει συνεχώς πλέον.
Δεν ξέρω αν θα καταφέρει ο Βαγγέλης να πετύχει στα χρόνια του αυτα που κατάφερε Ευρωπαικά ο ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League, δύο Κύπελλα UEFA/Europa League, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης και δύο Διηπειρωτικά,αλλα δείχνει προς όλες τις κατευθύνσεις οτι έχει βρεί τον τρόπο να προσπαθήσει για να τα καταφέρει, να φτιάξει δηλαδή τους δικούς του «δράκους» που θα καμαρώνει όχι μόνο η Ελλάδα αλλα και ολη η Ευρώπη .

Η επιτυχία για έναν ΣΥΛΛΟΓΟ αποτελείται από 4 πράγματα ΟΡΑΜΑ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ – ΔΙΑΘΕΣΗ και ΤΡΟΠΟ και με τον σωστό προγραμματισμό τους,έρχεται και το αποτέλεσμα που επιθυμείς και έχεις χαράξει. Το πλάνο λοιπόν αυτό φέτος έδειξε ότι υπάρχει και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν θα πρέπει να τον παρατήσει ΠΟΤΕ γιατί αυτό θα τον κάνει στο τέλος της Ιστορίας διαφορετικό και ΜΟΝΑΔΙΚΟ .

ROCKER7 για τον #REDonAIR

Διάβασε επίσης