Ο Βρουσάι έδειξε τον δρόμο για τα… άκρα!

Ο Μάριο Βρουσάι, ένας παίκτης ο οποίος δείχνει ότι έχει έρθει η ώρα του να βγει μπροστά και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες έδειξε τον δρόμο για τα άκρα της ομάδας, αλλά και το πως παίζεται αυτή η θέση....


Ο Μάριο Βρουσάι μπήκε και με το καλημέρα έδειξε ότι στο «ένας με έναν» είναι ικανός για πολλά, κομμάτι που ο Ολυμπιακός φέτος έχει πρόβλημα.

Η θέση στους εξτρέμ μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε έχει ταλαιπωρηθεί όσο τίποτε σε αυτή τη θέση και ψάχνει με παίκτες όπως οι Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Λοβέρα να βρει «κάλυψη» σε ένα μεγάλο κενό που άφησε η αποχώρηση του Πορτογάλου ζογκλέρ.

Όσες φορές προσπάθησε να βρει λύσεις ο Πέδρο Μαρτίνς στο ένας με έναν έπεσε σε τοίχος. Να λοιπόν που σαν από μηχανής θεός ο μικρός του λέει «είμαι εδώ…» και δηλώνει βροντερό παρόν.

Ο Νεαρός μέσος του Ολυμπιακού μπήκε δύο φορές με Μάντσεστερ Σίτι όσο αγωνίστηκε έδειξε ικανός να σταθεί σε ένα επίπεδο, αλλά και με Άρη όσο έπαιξε δηλώνει δυναμικό παρών και στέλνει το δικό του μήνυμα, βάζοντας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς για την συνέχεια της χρονιάς.

Πλέον ο μικρός, μεγάλωσε και είναι έτοιμος να ενταχθεί στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ το μέλλον φαντάζει λαμπρό αρκεί να πάρει και το χρόνο που του αναλογεί ώστε να δείξει έμπρακτα αυτά που όλοι αναμένουμε να δούμε.

Διάβασε επίσης