Αρχές του συγκεκριμένου μήνα αναμένεται να έχουμε πολλές και σημαντικές ειδήσεις με αποτέλεσμα εκεί στην περιοχή του 'Βαρδάρη" να υπάρχει κινητικότητα...

Ιδιαίτερα θερμές θερμοκρασίες αναμένονται τον Οκτώβριο για τα παιδία της εξυγίανσης και τα μέσα τους αφού αναμένεται να κυμανθούν από 12 μήνες μέχρι 6 χρόνια! Ένα πουλάκι που πέταξε μέχρι το μακρινό Ροστόφ μου αποκάλυψε ότι οι θερμοκρασίες στον Βορρά τον Οκτώβριο αναμένεται να είναι πολύ ανεβασμένες και θερμές.

Αρχές του συγκεκριμένου μήνα αναμένεται να έχουμε πολλές και σημαντικές ειδήσεις με αποτέλεσμα εκεί στην περιοχή του ‘Βαρδάρη” να υπάρχει κινητικότητα, γκρίνιες και πολύ μουρμούρα με τους υπάλληλους να αναζητούν νομικές και οικονομικές συμβουλές από τα αφεντικά τους.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν αρχικά να βγαίνουν οι πρώτες αποφάσεις από δικαστικές αγωγές εναντίων των εργαλείων της “μπετονιέρας¨ και μάλιστα οι πρώτες εν δήξεις δείχνουν ότι και πολλές θα είναι και βαριές.

Φυσικά θα περιμένουμε τις δικαστικές αναλύσεις των τηλεοπτικών ειδικών στις δίκες με επιλεκτική ενασχόληση στο ρεπορτάζ τους αφού πάντα υπάρχει και το μεγάλο άφαντο αφεντικό.

Ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει (αν ασχοληθούν) με το ρεπορτάζ για την υπόθεση δωροδοκίας του Σιαμπάνη που μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει θέμα και θα τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Τελικά οι πηγές τους σε αυτό το θέμα μαλλον απέτυχαν σε αντίθεση με την έγκυρη πληροφόρηση που είχαν σε ζωντανή σύνδεση όταν απολογούνταν οι μάρτυρες.

Τελικά τώρα θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ αφού τελικά ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε δυο άτομα και το ένα μάλιστα είναι πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Περιμένουμε ίσως εξελίξεις και από αυτό το ρεπορτάζ αφού έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν κάποιος που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση την δεδομένη χρονική στιγμή όπως ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Σιαμπάνη με 100.000 ευρώ.

Αυτά και αρκετά ακόμα που θα αποκαλύψουμε σιγά σιγά συμβαίνουν στα αντικειμενικά ΜΜΕ της εξυγίανσης με αποτέλεσμα η αγωνία και η θερμοκρασία να ανεβαίνει στα Καρντάσια.

loading...
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24